Εννέα παίκτες ανακοίνωσε ο Ασπρόπυργος

Την απόκτηση  εννέα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Ασπρόπυργος. Συγκεκριμένα έκανε δικούς του τους Φιλίπ Ντμίτροβιτς,  Σάνισα Μλαντένοβιτς, Βασίλη Μουκίδη, Ορέστη Τσιντώνη, Βασίλη Αγγελόπουλο, Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Θωμά Βασιλείου, Τάσο Μαρούδα και Λεωνίδα Καλομοίρη.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Filip Dmitrovic, ο 25 χρόνος τερματοφύλακας αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στον Άυστριακη Ried και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Sinisa Mladenovic, ο 29 χρόνος αμυντικός αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στην Graficar στην Σερβία και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Μουκίδη, ο 27 χρόνος μέσος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στον Άγιο Ιερόθεο και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ορεστη Τσιντωνη, ο 21 χρόνος μέσος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στον Εθνικό Πειραιώς και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Αγγελοπουλο, ο 23 χρόνος μέσος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στην κυπριακή Asyl και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονια με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεωνιδα Αργυροπουλο , ο 30 χρόνος αμυντικός έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στον Λεβαδειακο και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπροπυργος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Θωμά Βασιλειου, ο 26 χρόνος επιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στην ομάδα μας και στο δεύτερο μισό της περιόδου στα Χανιά , του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Η ΠΑΕ Ασπροπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μαρούδα, ο 23 χρόνος επιθετικός προέρχεται από τον Ολυμπιακό Βόλου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπροπυργος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ποδοσφαιριστή Λεωνιδα Καλομοίρη, ο 20 χρόνος ποδοσφαιριστής προέρχεται απο τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις