Χάρηκαν το μπάσκετ οι κορασίδες του Ολυμπιακού Β. και της Σκιάθου (40 photos)

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το πρωί στο κλειστό του ΕΑΚ. Αντίπαλες οι ομάδες μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου και της Σκιάθου, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 56-20. Για τις «ερυθρόλευκες» το σημερινό παιχνίδι αποτέλεσε το τελευταίο τεστ εν όψει των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΚΑΘ, το οποίο…

…άρχισε σήμερα Σάββατο 5/12 (ο Ολυμπιακός είχε ρεπό, από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα μετέχουν επτά ομάδες).

Οι προπονήτριες του Ολυμπιακού, Ελένη Παπαθανασίου και Γιάννα Ράμμου, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα κορίτσια να αγωνιστούν. Όπως φανερώνει το τελικό σκορ, οι «ερυθρόλευκες» ήταν ανώτερες και νίκησαν εύκολα.

Η Σκιάθος είναι νεοσύστατη ομάδα στο γυναικείο μπάσκετ, με τον προπονητή Κώστα Κρίτσαλο να δουλεύει εντατικά με τις νεαρές παίκτριες, με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που σύντομα να είναι σε θέση να παίξει καλό μπάσκετ, στηριζόμενη αποκλειστικά σε κορίτσια που ζουν στο νησί και αγαπούν το άθλημα. Είναι μια οργανωμένη ομάδα, η οποία δυναμώνει και θα μπορεί να δουλέψει πολύ καλύτερα, προσελκύοντας περισσότερα κορίτσια, όταν ολοκληρωθεί και η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου της Σκιάθου.

Τα νεαρά κορίτσια της ομάδας της Σκιάθου είχαν την ευκαιρία να κοντραριστούν με μια ομάδα με μεγαλύτερη εμπειρία, χάρηκαν το παιχνίδι και στο τέλος όλες οι παίκτριες – και των δύο ομάδων – έφυγαν χαρούμενες από το παρκέ.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από το σημερινό φιλικό παιχνίδι.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις