Λ. Μπακάλης: Τιμή μου που επιστρέφω στον Ρήγα Φεραίο

Ο Λάκης Μπακάλης μίλησε στην εφημερίδα “Θεσσαλία” για τη νέα επιστροφή του στον Ρήγα Φεραίο, την ομάδα της καρδιά του, όπως την χαρακτήρισε. Τόνισε πως βάσει της δυναμικής του συλλόγου, αυτός πρέπει να εκπροσωπεί το Βελεστίνο στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι πρέπει η ομάδα να στηρίζεται κυρίως σε παιδιά από την ευρύτερη περιοχή. Αναλυτικά, η δήλωσή του:
«Είναι τιμή και χαρά για μένα που επιστρέφω στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Για μένα ο Ρήγας Φεραίος είναι η αφετηρία όλων αυτών που έχω πετύχει στο χώρο, τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου και του τόπου καταγωγής μου.
Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, αφού η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο χώρο του αθλητισμού και γενικότερα στις ζωές μας. Εύχομαι να το ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, ώστε να επικεντρωθούμε στις άλλες μας ασχολίες και φυσικά στο ποδόσφαιρο.
Στην παρούσα φάση εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο να δουλέψουμε και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο αντάξιο του ονόματος και της δυναμικής που έχει ο Ρήγας Φεραίος ως σύλλογος. Πρέπει μελλοντικά να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και που θέλει να την βλέπει ο υπέροχος κόσμος της, δηλαδή στις Εθνικές κατηγορίες.
Παράλληλα, πρέπει να στηρίξουμε το ντόπιο στοιχείο του Ρήγα, κάτι που στην πορεία είχε χαθεί. Χαίρομαι που ξαναβρίσκω στην ομάδα κάποια παιδιά που τα είχα και στην προηγούμενη θητεία μου. Τότε ήταν ταλέντα, ενώ τώρα έχουν ωριμάσει και θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό. Στόχος μας πρέπει να είναι το να φέρουμε και άλλα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου κοντά μας και φυσικά να τα αξιοποιήσουμε».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις