Ολυμπιακός Βόλου: Προπονητικό κέντρο… κόσμημα (photos)

Σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχει αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ και οι διοικήσεις των ΠΑΕ αναζητούν πόρους για να καλύψουν τις λειτουργικές τους ανάγκες, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζουν να επενδύουν στο προπονητικό κέντρο, που έχουν δημιουργήσει στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, γνωρίζουν πολύ καλά πως για μια οργανωμένη ομάδα το Α και το Ω είναι να διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου οι παίκτες να δουλεύουν απρόσκοπτα και να είναι σε θέση να υλοποιήσουν τους στόχους που θέτει ο σύλλογος.

Στον Ολυμπιακό φρόντισαν σε πενιχρές οικονομικά εποχές για τις ΠΑΕ να δημιουργήσουν ένα αθλητικό κέντρο κόσμημα, με τις εργασίες να συνεχίζονται με γοργό ρυθμό. Για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ευριπίδη Τσιμπανάκο, το προπονητικό κέντρο αποτελεί προσωπικό στοίχημα, καθώς θέλει να αφήσει παρακαταθήκη στον σύλλογο έναν χώρο, που δεν είχε ποτέ ο Ολυμπιακός στην πολύχρονη ιστορία του, παρότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι ιδιοκτησία του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, φρόντισαν σε πρώτη φάση να φτιάξουν ένα σύγχρονο γήπεδο για την προετοιμασία της ομάδας, με εγκατάσταση υπόγειου αρδευτικού συστήματος, να ανακαινίσουν τα αποδυτήρια, όπου τοποθετήθηκαν νέα καθίσματα, ατομικά ντουλάπια, ντουζιέρες, τηλεόραση και air condition, καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο του προπονητικού κέντρου. Παρέλαβαν ένα χωράφι, στην κυριολεξία και με πολλή δουλειά και μεράκι, έφτιαξαν ένα προπονητικό κέντρο πρότυπο, το οποίο θα ζήλευαν πολλές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Το αθλητικό κέντρο έχει περιφραχθεί, έχουν τοποθετηθεί κάμερες ασφαλείας, ενώ μπροστά από την κεντρική είσοδο έχει τοποθετηθεί – τελευταία – κι ένα μικρό πανέμορφο εκκλησάκι.

Και τα έργα δεν σταματούν εδώ. Ήδη έχουν προχωρήσει οι εργασίες αναμόρφωσης του κτιρίου που βρίσκεται παραπλεύρως του γηπέδου που έχει κατασκευαστεί και το οποίο εδώ και δύο μήνες χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές για την προετοιμασία τους. Το κτίριο έχει βαφτεί, έχει γίνει η διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων, στους οποίους θα υπάρχει γυμναστήριο, αίθουσα προβολής βίντεο και γραφείων.

Παράλληλα, άμεσα θα προχωρήσουν οι εργασίες για την κατασκευή δύο ακόμη γηπέδων, τα οποία θα διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα. Λόγω των καιρικών συνθηκών η σπορά δεν έχει ακόμη γίνει, ωστόσο, άμεσα θα προχωρήσει το έργο, βάσει της μελέτης που έχει εκπονηθεί από την τεχνική εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες και μετά από τις οδηγίες του γεωπόνου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αποκτήσει το δικό του σπίτι, όπως οφείλει να έχει μια μεγάλη και οργανωμένη ομάδα, του βεληνεκούς των «ερυθρολεύκων». Η διοίκηση της ΠΑΕ, όμως, δεν σταματά εδώ, υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις στους φιλάθλους της ομάδας στο άμεσο μέλλον, ενώ συνεχίζει σε καθημερινή βάση να «τρέχει» και να προασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου εδώ και μήνες έχει λόγο στα κέντρα αποφάσεων, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, είναι ένας από τους τρεις εκπροσώπους της Φούτμπολ Λιγκ στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ.

Η παρούσα διοίκηση έχει βάλει ως στόχο, να ολοκληρώσει τις εργασίες στο προπονητικό κέντρο, ενώ έχει δημιουργήσει μια ομάδα με ικανότατους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, η οποία θα είναι από τις πρωταγωνίστριες φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ, στοχεύοντας αποκλειστικά στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο φετινός Ολυμπιακός κινείται μεθοδικά σε όλους τους τομείς και το μέλλον ανοίγεται μπροστά του.

Δείτε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες πως ήταν ο χώρος που παρέλαβε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και πως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής το προπονητικό κέντρο των “ερυθρολεύκων”

ΠΡΙΝ

META

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις