Στο Βόλο παραμένουν όλοι οι ξένοι του Ολυμπιακού Βόλου

Η απαγόρευση των ομαδικών προπονήσεων συνεχίζεται, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες στην κανονικότητα, με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να ακολουθούν το πρόγραμμα που έχουν λάβει από την τεχνική ηγεσία.

Όλοι γυμνάζονται ατομικά σε καθημερινή βάση, με στόχο να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση. Κάθε εβδομάδα λαμβάνουν συγκεκριμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, με τους «ερυθρόλευκους» να γυμνάζονται ατομικά ή ανά δύο άτομα, τρέχοντας και κάνοντας βάρη.

Να θυμίσουμε, πως στο Βόλο παραμένουν όλοι οι ξένοι της ομάδας, με τους Αργεντινούς Νίκολας Ντα Κάμπο, Μπρούνο Μπαράνκο και Φράνκο Κολέλα να γυμνάζονται σε ανοιχτούς χώρους, εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Σέρβο, Ιγκόρ Φιλίποβιτς. Όλοι τους ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις και περιμένουν πότε θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις και κυρίως πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Παρά τις «φωνές» που ακούγονται από διάφορους φορείς, παράγοντες του ποδοσφαίρου, αλλά και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, που ζητούν να αρχίσουν τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, ούτε και φως στον ορίζοντα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις