Τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια σε 10 μέρες για τον Βόλο

Το αυριανό παιχνίδι που δίνει ο Βόλος με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (30/11, 19.30) είναι το πρώτο από τα τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια θα που κληθούν να δώσουν οι «κυανέρυθροι», καθώς ορίστηκε και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Μέσα σε διάστημα 10 ημερών ο Βόλος θα ταξιδέψει δύο φορές στην Αθήνα για τις αναμετρήσεις με Απόλλωνα Σμύρνης (30/11) και Ολυμπιακό (5/12), ενώ την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου οι «κυανέρυθροι» θα παίξουν με τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι παίκτες του Βόλου θα κληθούν να δώσουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τρεις εξαιρετικά δύσκολες αναμετρήσεις και μάλιστα μακριά από το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Στον Βόλο, ωστόσο, κοιτάζουν ένα-ένα τα ματς και όλη η προσοχή έχει στραφεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει δώσει οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα (όσα και ο Βόλος) εκ των οποίων μόλις τα τρία στη Ριζούπολη. Μετρά μία νίκη (τη μοναδική στο πρωτάθλημα) επί της ΑΕΛ με 1-0 και δύο ήττες, από ΠΑΣ Γιάννινα με 1-2 και ΠΑΟΚ με 1-3. Έχει σκοράρει και στα τρία ματς, ενώ μόνο κόντρα στην ΑΕΛ κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αν αναλογιστούμε και τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών που θα έχει ο Βόλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις