Μαραντόνα: Συγκλονισμένοι οι Αργεντινοί παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Ο θάνατός του Ντιέγκο Μαραντόνα σκόρπισε απίστευτη θλίψη σε όλους τους συμπατριώτες του, αλλά και γενικότερα στους φίλους του ποδοσφαίρου. Συγκλονισμένοι φυσικά είναι και οι Αργεντινοί παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, ήτοι ο Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπο, ο Μπρούνο Μπαράνκο και ο Φράνκο Κολέλα.
Αυτές της ημέρες της δεύτερης καραντίνας βρίσκονται και οι τρεις στον Βόλο και γυμνάζονται ατομικά μέχρι να δοθεί άδεια από την Πολιτεία για την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων. Το άκουσμα της θλιβερής είδησης τους σόκαρε, αφού ο Μαραντόνα ήταν το ποδοσφαιρικό τους ίνδαλμα.
Το ίδιο σοκαρισμένοι ήταν όλοι στην «οικογένεια» του Ολυμπιακού Βόλου, αφού δεν υπάρχει φίλος του ποδοσφαίρου που να μην τον «άγγιξε» η απώλεια του «Ντιεγκίτο». Έτσι, με κοινή απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ευριπίδη Τσιμπανάκου και της διοίκησης του Ερασιτέχνη αποφασίστηκε να κυματίζει η σημαία του Ολυμπιακού Βόλου μεσίστια επί τριήμερο στα κοινά γραφεία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Παράλληλα, στάλθηκε συλλυπητήριο μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο προξενείο της Αργεντινής.
Επίσης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Ντάνι Πόνσε, ως εκπρόσωπος των “ερυθρολεύκων”, κρατώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, άφησε λίγα λουλούδια στη μνήμη του, στη σορό του Ντιεγκίτο, ως ένδειξη σεβασμού και αγάπης.
Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός Βόλου τίμησε τη μνήμη του σπουδαίου ποδοσφαιριστή που για εκατομμύρια φίλους του αθλήματος ήταν ο κορυφαίος όλων των εποχών. Παράλληλα τίμησε και τους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, που είχαν τον Μαραντόνα ως ποδοσφαιρικό είδωλο.
Εκ μέρους των αρχών της Αργεντινής επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου ο κ. Μάριος Παναγόπουλος. Πρόκειται για τον πρόεδρο της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοικούντες τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο για την πρωτοβουλία τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις