Η διοίκηση του Ολυμπιακού Β. μιλά για το αύριο της ομάδας

Τα… μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι πολλά και καθημερινά η διοίκηση δίνει πραγματική μάχη, για να μπορεί ο Ολυμπιακός να λειτουργεί και είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Επειδή έχουν προκύψει πολλά ζητήματα, πέρα από το θέμα του Τικάο, όπως για παράδειγμα η απαγόρευση…

…μεταγραφών τον Ιανουάριο, λόγω το ότι η ΠΑΕ δεν πέρασε το δεύτερο στάδιο επιτήρησης από την ΕΠΟ, αλλά και για τον προβληματισμό που υπάρχει στη διοίκηση για το πώς θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα παραχωρήσει σήμερα (10/12) στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Ξενία», στην οποία θα γίνει εκτενή αναφορά στο «αύριο» της ομάδας.
Η συνέντευξη Τύπου των διοικούντων την ΠΑΕ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ πέρα από τις τοποθετήσεις που αναμένεται να κάνει η διοίκηση, προκύπτουν και πολλά ερωτήματα, τόσο για τον χειρισμό της υπόθεσης Τικάο, από τότε που προέκυψε το ζήτημα μέχρι και στην εκδίκαση στο CAS, όσο και για το κατά πόσο η ΠΑΕ είναι σε θέση να ανταπεξέλθει οικονομικά μέχρι το τέλος της χρονιάς, για να μπορέσει να πάρει την ερχόμενη άνοιξη αδειοδότηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε, πως ομάδα που δεν θα πάρει αδειοδότηση δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ακόμη κι αν τερματίσει σε μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.
Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος καθημερινά να δίνει «μάχη» για να είναι απόλυτα εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει η ΠΑΕ. Όχι μόνο προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και σε παλιές οφειλές σε ποδοσφαιριστές, που έχουν διακανονιστεί, αλλά και στις οφειλές που υπάρχουν σε ΙΚΑ και εφορία.
Είναι σίγουρο, πως η διοίκηση στη σημερινή συνέντευξη Τύπου θα ζητήσει για μια ακόμη φορά τη βοήθεια του κόσμου του Ολυμπιακού, να στηρίξει οικονομικά την ομάδα με την μαζική παρουσία του στο γήπεδο. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ δεν είναι ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου στους αγώνες έδρας, καθώς τα εισιτήρια είναι πολύ λίγα και στα περισσότερα παιχνίδια τα χρήματα από τα εισιτήρια δεν επαρκούν ούτε για τα έξοδα διαιτησίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις