Σε αδιέξοδο Football League και Γ’ Εθνική, ελπίζει ακόμη για τη Super League 2 ο Λεουτσάκος

Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες της Ενωσης SL2-FL, με τη στήριξη μάλιστα της SL1 και της ΕΠΟ, το αίτημα να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις οι ομάδες της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας φέρεται πως απορρίφθηκε.

Η απόφαση της κυβέρνησης να κρατήσει στον… πάγο ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό με εξαίρεση τη SL1 και την Basket League μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, πρακτικά οδηγεί τις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου σε αδιέξοδο και πιθανότατα στην οριστική ακύρωση της φετινής σεζόν.

Δεδομένου ότι οι ομάδες χρειάζονται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προετοιμασία για να επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση η ενδεχόμενη έναρξη των πρωταθλημάτων στις μικρότερες κατηγορίες μετατίθεται ουσιαστικά για τα τέλη Ιανουαρίου, αν βέβαια κριθεί εφικτό να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τόσο αργά και να ολοκληρωθούν, αφού οι ημερομηνίες πλέον είναι ασφυκτικές.

Ο πρόεδρος της Ενωσης SL2/FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος, πάντως αισιοδοξεί ότι η SL2 μπορεί να ενταχθεί στις εξαιρέσεις και να ξεκινήσουν νωρίτερα οι προπονήσεις. Κάτι τέτοιο δύσκολα θα ισχύσει για τη Football League και τη Γ’ Εθνική, οι οποίες οδεύουν ολοταχώς για οριστικό λουκέτο!Και όλα αυτά τη στιγμή που η ΕΠΟ την Τρίτη (8/12) θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του Κυπέλλου, πιθανότατα επιλέγοντας την οδό ενός νέου συστήματος διεξαγωγής μόνο με ομάδες της SL1.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις