Επιστρέφουν Φεράρι και Μπαριέντος με ΑΕΚ

Η «αυλαία» του πρώτου γύρου για τον Βόλο πέφτει τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, με τους «κυανέρυθρους» να αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ. Ομολογουμένως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μια από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες.
Το συγκρότημα του Άνχελ Λόπεθ αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές, ωστόσο, εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με 4-1.
Είναι γεγονός, πως ο τρόπος που αγωνίζεται ο Βόλος ταιριάζει περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Κι αυτό, καθώς βρίσκει πιο εύκολα κενούς χώρους, τους οποίους και εκμεταλλεύεται επιθετικά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και γενικά έχουν καλύτερη εικόνα, ως ομάδα.
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι, πως θα έχει εκ νέου στη διάθεσή της ορισμένους βασικούς ποδοσφαιριστές, η απουσία των οποίων κόστισε βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια.
Συγκεκριμένα, επιστρέφει ο Φράνκο Φεράρι, ο οποίος εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής, ενώ το πιθανότερο είναι να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Ζαν Μπαριέντος. Ο Ουρουγουανός μέσος, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (είχε υποστεί θλάση), ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και όπως όλα δείχνουν ο Λόπεθ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σέρτζιο Τέκιο, με τον Ισπανό να ταλαιπωρείται πάνω από ενάμισι μήνα, από θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 24 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.
Όσον αφορά τους Τάσο Τσοκάνη και Τάσο Κρητικό, συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι στην αγωνιστική δράση με το νέο έτος.
Τουλάχιστον η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια της, «φρεσκάροντας» την ομάδα, η οποία προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις