Με 15 επαγγελματίες η Παναχαϊκή στο Ηράκλειο

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σπανός για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη μετέχουν εκτός από τους 15 επαγγελματίες παίκτες που έχουν απομείνει και οι Κώστας Σωτηρόπουλος, Γιώργος Φουσέκης, Σωτήρης Βίνο και Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Αναλυτικά η αποστολή των Πατρινών: Στρέζος, Βορύλας, Χούσα, Καρβουνιάρης, Γ. Λαμπρόπουλος, Κάργας, Ασίγκμπα, Χαρτσιάς, Μουκίδης, Τζίλας, Σαμπατάκος, Τρίγκας, Ρουμπάτος, Σιατραβάνης και Μητρόπουλος.

Επαφές Παπαδάκη στην Αθήνα
Την ίδια ώρα και με δεδομένο το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Ιωσήφ Μερτύρη, η διοίκηση δίνει την δική της μάχη με τον πρόεδρο Νίκο Παπαδάκη να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με επιχειρηματίες της Αθήνας ώστε να αναζητηθούν εκείνοι που θα ρίξουν ζεστό χρήμα στην ΠΑΕ για να μπορέσει να λειτουργήσει όπως πρέπει αλλά και να κλείσουν εκκρεμότητες με παίκτες και πιστωτές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παπαδάκης είναι σε συζητήσεις με 2-3 «δυνατούς» παίκτες οι οποίοι συζητούν υπό προϋποθέσεις την εμπλοκή τους στην Παναχαϊκή και εφόσον κλείσει η συμφωνία θα έρθουν χρήματα που θα βοηθήσουν την ομάδα όχι μόνο να «τσουλήσει» αλλά και να ισχυροποιηθεί ενόψει της συνέχειας.

Πηγή: ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις