Ματσάρα και επιτομή του fair play στην Ζάκυνθο!

Ματσάρα στη Ζάκυνθο, όπου η τοπική ομάδα έμεινε στο ισόπαλο 3-3 με τα Χανιά, σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα, από ανατροπές, μέχρι και γκολ που ήρθε από μη τήρηση του fair play. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 27′, με κεφαλιά του Μπριλάκη. Η απάντηση άμεση από τους γηπεδούχους, όταν στο 34′ ο Ναζίμ με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά μετά είχαμε και την ανατροπή, όταν στο 38′ ο Ζαϊρί με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπλάζιτς για το 2-1.

Το πρώτος μέρος δεν έκρυβε άλλες… συγκινήσεις, με τους φιλοξενούμενους να αρχίζουν και το δεύτερο μέρος όπως το πρώτο. Με γκολ! Στο 56′, ο Τσούτσης ισοφάρισε, σε μια φάση όπου οι αμυντικοί της Ζακύνθου δεν μάρκαραν με τους αντιπάλους να μην τηρούν το fair play με αποτέλεσμα να έχουμε το 2-2 και μικρής έκτασης επεισόδια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε, όταν οι φιλοξενούμενοι άφησαν τους γηπεδούχους να σκοράρουν, με τον Ζαϊρί στο 61′ να κάνει το 3-2. Οι «κιτρινομπλέ» έφτασαν κοντά στο 4-2, όταν ο Αποστόλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Και ενώ η Ζάκυνθος έχασε και νέα μεγάλη ευκαιρία στο 78′, τελικά τα Χανιά έφτασαν στο 3-3. Στο 83′, ο Δεινόπαπας έπιασε ένα δυνατό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Ζάκυνθος (Τζιανλούκα Κολονέλο): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης, Αποστόλου, Νίκιτς, Ναζίμ, Μεντούρ, Ζαϊρί, Κάρδαρης (60΄ Ορφανίδης), Κρολ (80΄ Καραμαλίκης).

ΑΟ Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Ρίκκα (72΄ Μιχ. Νύκταρης), Σάντερσον (40΄ Τσούτσης), Ούγκο Μασάδο (90′ Κατρανίτσας), Δεινόπαπας, Τσαϊνέ, Γκέσιος.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις