Τσιριμπής: «Κάποια ρεμάλια πήραν τις τσάντες τους και έφυγαν»

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Παναγιώτης Τσιριμπής, ο οποίος επιτέθηκε στους παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα του με βαρύς χαρακτηρισμούς, ενώ άφησε και υπονοούμενα για ενασχόλησή τους με το ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Ο ισχυρός άνδρας της πατρινής ομάδας ήταν παρών στη συνέντευξη τύπου και ακούγοντας να γίνεται αναφορά για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή, ζήτησε το λόγο να μιλήσει όπου και ήταν χειμαρρώδης:

«Δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην Παναχαϊκή, τουλάχιστον όπως τα εννοείται εσείς» τόνισε αρχικά ο Π. Τσιριμπής για να συνεχίσει:

«Σήμερα ήρθαν εδώ εκείνοι που αγαπάνε πραγματικά την Παναχαϊκή. Οι παίκτες που έφυγαν έχουν πάρει ως τώρα 190 χιλιάδες. Πείτε μου εσείς ποια άλλη ομάδα στην κατηγορία έχει δώσει μέχρι σήμερα 190 χιλιάρικα σε ποδοσφαιριστές της. Η Παναχαϊκή για εμένα σήμερα γεννήθηκε.

Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα δεν θα επιτρέψω ούτε «οβεράκια», ούτε ανατροπές. Οι παίκτες που έφυγαν να πουν τι τους χρωστάμε. Ποδοσφαιριστής έχει πάρει 9.5 χιλιάρικα και πάτησε στα 300 ευρώ που του οφείλονται για να κάνει προσφυγή.

Στους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα χρωστούσαμε από 300 ευρώ μέχρι 3 χιλιάδες ευρώ μάξιμουμ, τη στιγμή όμως που έχουν πάρει 190 χιλιάδες, κάτι που δεν λένε όμως σε κανέναν.

Δεν λένε για τις προκαταβολές που έχουν πάρει. Όλοι τους έχουν πάρει προκαταβολές, με τη χαμηλότερη να είναι 50 χιλιάδες. Αλλά τελικά φαίνεται ότι αυτό το λάθος κάναμε. Πήγαμε να χτίσουμε κάτι, πάνω σε αληταράδες. Πήραμε ένα σύλλογο που χρωστούσε 1,8 εκ. ευρώ. Εχουμε πληρώσει 500 χιλιάρικα. Και ο Εργοτέλης έχει οικονομικά προβλήματα. Είδα όμως όλους τους παίκτες εδώ.

Εμάς κάποια ρεμάλια πήραν τις τσάντες τους και έφυγαν. Εγώ ο ίδιος μετά τον αγώνα με τα Χανιά έκανα κάποιες καταγγελίες και ζήτησα να με καλέσει ο εισαγγελέας. Κανείς δεν με κάλεσε όμως. Περιμένω ακόμα να με καλέσει.

Προκαλώ τον οποιοδήποτε να έρθει να ελέγξει τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ. Θα κοιτάξουμε να φέρουμε στην ομάδα παιδιά καθαρά που θα παίζουν για τη φανέλα».

sporfm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις