«20 μέρες θα αντέξουμε»

Τα… δανεικά της Παναχαϊκής και οι 70, σύμφωνα με τον Τσιριμπή, οργανωμένοι οπαδοί.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η απολογία της Παναχαϊκής την Παρασκευή (11/12) για τη ρίψη κροτίδας και μπουκαλιών στην αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ.

Το flnews σας είχε ενημερώσει σχετικά με όσα υποστήριξε ο Παναγιώτης Τσιριμπής και σήμερα σας παρουσιάζει την… έκκληση που έκανε στην Πρωτοδίκη, Μαρίνα Μπόζνου να μην τιμωρήσει τους Αχαιούς με ανάλογο πρόστιμο, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση θα αντέξουν… 20 ημέρες!

Αρχικά ο Τσιριμπής ανέφερε σχετικά με το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που έπρεπε να πληρώσει η ΠΑΕ για να οριστεί το ματς με τον Εργοτέλη: «Με δανεικά πληρώσαμε 30.000 ευρώ για να οριστεί το παιχνίδι. Τα 400 εισιτήρια που κόβουμε δεν φτάνουν. Αν μας τιμωρήσετε με ανάλογη ποινή, τότε είναι ζήτημα να αντέξουμε μία εβδομάδα, με 20 ημέρες. Καλύτερα να παίζουμε συνέχεια κεκλεισμένων των θυρών».

Εκτός των άλλων ο Τσιριμπής υποστήριξε ότι με πρωτοβουλία του για πρώτη φορά το αχαϊκό ντέρμπι Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος παρακολούθησαν μαζί ο ίδιος και ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Αντώνης Ρέλλας, ενώ για τη ρίψη κροτίδας έριξε την ευθύνη στην Αστυνομία και είπε: «Εγώ δεν είμαι η Αστυνομία. Πληρώνουμε σεκιούριτι 2.500 ευρώ και τους έχουμε διακοσμητικούς. Δεν μας αφήνει η Αστυνομία να κάνουμε έλεγχο. Όταν έπεσε η κροτίδα, είπα σε έναν αστυνομικό να συλλάβει τον οπαδό και αρνήθηκε. Έγινε μία εξακρίβωση και τον άφησαν ελεύθερο. 70 είναι οργανωμένοι. Μόνο να τους κοιτάς, τους ξέρεις απ’ έξω»!

Σημειώνεται ότι ο νομικός εκπρόσωπος, Αργύρης Λίβας αποκάλυψε ότι όταν τελείωσε η εκδίκαση της έφεσης της Παναχαϊκής για την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που της είχε επιβληθεί, ο Τσιριμπής ήταν τόσο σίγουρος για τη δικαίωση της ΠΑΕ που έδωσε εντολή να εκδοθούν εισιτήρια!

Αναμένουν για την αποχή

Οι Αχαιοί αναμένουν πλέον να δουν αν θα γίνουν τα παιχνίδια Κυπέλλου και κατ’ επέκταση το ματς με τον Λεβαδειακό την Πέμπτη (17/12). Σημειώνεται ότι αν ο αγώνας με τους Βοιωτούς γίνει, τότε θα λείψει ο τιμωρημένος Κάργας, διαφορετικά θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του στο προσεχές ματς με τον Απόλλωνα. Άγνωστο είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Πέδρο, ο οποίος υποτίθεται ότι θα επέστρεφε το Σάββατο (12/11), ενώ τραυματίες παραμένουν οι Ντελέκος, Ρόκας.

flnews.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις