Πρώτη φορά… άκαπνος στο Βόλο ο Ολυμπιακός

Επτά βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λάρισα που φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League και έξι βαθμούς από τα Τρίκαλα και την Κέρκυρα που ακολουθούν στη βαθμολογία, υπολείπεται ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής.
Μπροστά, βέβαια, υπάρχουν…

…άλλα 24 παιχνίδια, καθώς έχουμε καλύψει μόλις το 1/3 του πρωταθλήματος, όμως, ο Ολυμπιακός με τα σκαμπανεβάσματά του δεν πείθει, ως ομάδα, πως μπορεί να κυνηγήσει το στόχο της ανόδου. Η συσπείρωση του κόσμου δεν επιτεύχθηκε και θα πρέπει από την πλευρά της η διοίκηση να αναζητήσει τους λόγους. Οι φίλαθλοι απέχουν από το γήπεδο και ακόμη κι αυτοί που είναι πιστοί στον Ολυμπιακό και δίνουν το «παρών» στα παιχνίδια έδρας, σκέφτονται αν θα συνεχίσουν να πηγαίνουν να βλέπουν την ομάδα, απογοητευμένοι από την πορεία των «ερυθρολεύκων».
Αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις. Ο Ολυμπιακός στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τον Αγρ. Αστέρα δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά φέτος στο Βόλο, σε αγώνα πρωταθλήματος και μοιραία δεν πήρε τη νίκη. Ήδη έχει χάσει πέντε βαθμούς στο ΕΑΚ, μετά και την ήττα από τον Απόλλωνα.
Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με την Καλλιθέα εκτός έδρας, το οποίο θα είναι το τελευταίο μέσα στο 2015, καθώς ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Νωρίτερα, πάντως, την προσεχή Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.
Μετά το ρεπό της Κυριακής, χθες οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, με την προπόνηση να διεξάγεται στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Ο Σούλης Παπαδόπουλος νωρίτερα μίλησε στους παίκτες για το παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα και τα λάθη που έγιναν, τους τόνωσε, ωστόσο, τη ψυχολογία για τη συνέχεια και ιδιαίτερα εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλιθέα.
Εφόσον διεξαχθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, η τεχνική ηγεσία αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως είχε συμβεί και στον αγώνα με τον Πανθρακικό, προκειμένου οι βασικοί παίκτες να είναι ξεκούραστοι στο κρίσιμο ματς με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα.
Ο Δημήτρης Αρβανίτης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ τραυματίες είναι ο Ορέστης Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Παραμένει άγνωστο αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου ο Δημήτρης Καραμανλής, καθώς ως γνωστόν, ζήτησε ο ίδιος να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Αγρ. Αστέρα. Κι αυτό, καθώς θεωρεί τον εαυτό του ξένο σώμα στην ομάδα, με τον προπονητή να μην τον υπολογίζει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις