Εκδικάζεται σήμερα το “-6” για Νίκη και ΟΦΗ

Συνεδριάζει σήμερα στις 16:00 το Διαιτητικό Δικαστήριο της της Ελληνικής Ποδοφαιρικής Ομοσπονδίας κατόπιν αιτημάτων ομάδων για διαφορετικά θέματα η καθεμία. Ανάμεσα στις υποθέσεις που θα εκδικαστούν είναι και αυτές της Νίκης και του ΟΦΗ που προσέφυγαν στο όργανο της ΕΠΟ προκειμένου να ανατρέψουν την ποινή των “-6” βαθμών που επωμίστηκαν από τις ΠΑΕ, οι οποίες αποχώρησαν από τη Σούπερ Λιγκ. Απόφαση είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο να υπάρξει σήμερα με τους ανθρώπους της Νίκης που χειρίζονται το θέμα να είναι αισιόδοξοι πως η ομάδα θα δικαιωθεί.

Η σχετική ανακοίνωση:

Tο Διαιτητικό Δικαστήριο της της Ελληνικής Ποδοφαιρικής Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει την Τρίτη 15/12/2015 και ώρα 16:00 και θα εξετάσει:

Αίτηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Αίτηση του Σωματείου Ο.Φ.Η κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Αίτηση του Σωματείου ΓΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Αίτηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά 1) της SUPER LEAGUE 2)της ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και 3) της υπ’ αριθμ. 69/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ κατά 1) της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 2)της υπ’ αριθμ. 26Β/13.11.2015 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο.”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις