Διπλός ο στόχος με Πύδνα (pregame)

Διπλός ο σημερινός στόχος για τη Νίκη Βόλου απέναντι στην Πύδνα Κίτρους. Το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου ώστε να συνεχίσει ότι άρχισε με εμφατικό τρόπο στην Κατερίνη κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, περιμένοντας θετικές εξελίξεις στις ανοιχτές υποθέσεις με τους μείον βαθμούς. Δεύτερος στόχος η όσο το δυνατό μαζικότερη προσέλευση κόσμου στο «Π. Μαγουλάς», ώστε η διοίκηση να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα και να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις που θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ ενόψει του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό μέρος ο κυανόλευκος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για ακόμη μία αγωνιστική τους Νάκα και Παπαδόπουλο ενώ στην αποστολή επανήλθε ο Αναστασίου αντί του Ματθαίου. Στο βασικό σχήμα δεν αναμένονται πολλές αλλαγές, με τον Κώστα Κρεββατά να διεκδικεί θέση στην κορυφή της επίθεσης. Σ’ αυτή την περίπτωση ο Μπαλαράμπε θα μετακινηθεί στα άκρα.

Οι 19 που αποτελούν την αποστολή της κυανόλευκης αποστολής είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βέργος, Ιβανίδης, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Χολέβας.

Χωρίς τον αρχηγό της η Πύδνα

Με μοναδική απουσία, αυτή του Παυλίδη θα ταξιδέψει σήμερα η Πύδνα Κίτρους στον Βόλο για να αντιμετωπίσει τη Νίκη. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο φορμαρισμένο συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου ώστε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του 2ου ομίλου. Οι νεοφώτιστοι φιγουράρουν στην 3η θέση με 26 βαθμούς, μόλις τρεις βαθμούς από τους πρωτοπόρους Αιγινιακό και Καραϊσκάκη. Προέρχονται από ένα εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τον Φωκικό, του οποίου επιβλήθηκαν με σκορ 4-0.

Η 22μελής αποστολή της Πύδνας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αλυσασνδράτος, Γελαδάρης, Δήμας, Δημητρίου ,Καραγκούνης , Κόλα, Κολαξίδης Κωτσιώπουλος, Κυπαρίσσης, Λαγδάρης , Μακράκης, Όττα, Πετρουζέλης, Ραπτόπουλος, Σεχολάρι, Σκριβάνος, Στούμπος, Ταταρίδης ,Τρικαλόπουλος, Τσιλιγκερίδης, Τσιούνης και Τσιώμης. Η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν τον αγώνα .

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10€ ενώ στα VIP το εισιτήριο θα κοστίζει 20€. Παιδιά μέχρι 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν. Η σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου:

“Την Τετάρτη 16/12/2015 και ώρα 15:00΄ στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Πύδνα Κίτρους.

Θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 13:00΄.

Η είσοδος της σκεπαστής και η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ.

Οι φίλαθλοι της Πύδνας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.

Η γενική είσοδος είναι (10) ευρώ.

Το εισιτήριο για όσους δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα των V.I.P. (στο κέντρο της σκεπαστής) καθορίζεται στα (20) ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν”.

Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Οι διαιτητές του αγώνα

Ο Ανδρέας Καραλιόλιος από την ΕΠΣ Γρεβενών ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Πύδνα Κίτρους. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Βασίλης Τακόπουλος και Δημήτρης Τίκας και οι δύο από την Ένωση Καρδίτσας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις