«Βόμβες» στην Παναχαϊκή: «Είναι ύποπτοι οι παίκτες μου»!

Δεν έχουν προηγούμενο όσα γίνονται στην ομάδα της Πάτρας τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κατέβει στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό έχοντας μόλις 13 παίκτες στη διάθεσή της (κι ορισμένοι εξ αυτών από τους Νέους). Αποτέλεσμα αυτού και η βαριά ήττα με 4-1, που την έθεσε εκτός συνέχειας του θεσμού. 

Εκείνο ωστόσο που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι ευθείες υπόνοιες που αφήνει ότι κάποιοι ίσως είναι «στημένοι». Χαρακτηρισμό βέβαια που ο ίδιος δεν τον υιοθέτησε όταν τον ρωτήσαμε, καθώς όπως επισημαίνει δεν έχει στοιχεία, παρ’ όλα αυτά δεν διστάζει να τους χαρακτηρίσει «τουλάχιστον ύποπτους», όπως τόνισε με δηλώσεις του στο SDNA

«Ήμασταν καλύτεροι στα Χανιά και το διπλό δινόταν στο 23.00»!

«Εδώ και καιρό φωνάζω, είπα μάλιστα πως είμαι διαθέσιμος να με καλέσουν οι εισαγγελείς για να πω πράγματα, αλλά δεν έχω λάβει καμία απολύτως κλήση. Το είπα και μετά τον αγώνα με τα Χανιά,  πριν 1,5 μήνα. (σ.σ. ο ΑΟΧ νίκησε 2-0, με τα γκολ στο 59′ και στο 65′). Οποιος έβλεπε το πρώτο ημίχρονο καταλάβαινε. Ημασταν μακράν η καλύτερη ομάδα, χάσαμε τόσες ευκαιρίες για γκολ κι όμως ο άσος βρισκόταν στο 1,20 και το διπλό στο 23.00. Μπορεί να μου κάποιος πώς γινόταν αυτό; Ας έρθει να μου πει ότι είναι λογικό. Γι’ αυτό έγινα έξαλλος και είπα πως είμαι έτοιμος να καταγγείλω γεγονότα», ήταν το σχόλιο του για όσα είχε καταγγείλει μετά τον αγώνα του περασμένου Οκτωβρίου στην Κρήτη ο Πότης Τσιριμπής. 

«Είναι ύποπτοι οι παίκτες»!

Κι αν οι προηγούμενες καταγγελίες του προέδρου της Παναχαϊκής μοιάζουν με… ρουκέτες, όσα λέει στη συνέχεια μέσω του SDNA, μοιάζουν με «πυρηνικές βόμβες». Πόσες φορές άλλωστε έχουμε ακούσει πρόεδρο να βγάζει στη… σέντρα τους ίδιους τους παίκτες του; Το έκανε πριν λίγο καιρό, μετά από προσφυγές πριν τον αγώνα με τον Εργοτέλη και το κάνει ξανά σήμερα με ακόμα πιο ευθύ τρόπο, όταν τον ρωτήσαμε να μας εξηγήσει τι εννοούσε όταν έλεγε για… ανατροπές κι οβεράκια. 

«Τι εννοούσα, θα σας πω αμέσως. Παίζαμε με τη Λαμία, που εκείνη την περίοδο είχε τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος κι εμείς είχαμε την καλύτερη άμυνα. Κι όμως, από αυτή την ομάδα δεχτήκαμε τρία γκολ μέσα σε εννιά λεπτά. Δεν είναι εξωπραγματικό; Δεν έχω στοιχεία για να τους πω “στημένους”, αλλά θεωρώ πως είναι τουλάχιστον ύποπτοι οι παίκτες κι αυτό φάνηκε με την αποχώρησή τους. Έφευγαν νύχτα, σαν κλέφτες έπαιρναν τις τσάντες τους το βράδυ. Αυτό ήταν το ευχαριστώ για μία διοίκηση που έχει δώσει 170.000 ευρώ μόνο σε μισθούς»!

«Θα τους κλείσω φυλακή, με εμένα δεν περνάνε αυτά»

Συνεχίζοντας την δριμεία επίθεση για τους παίκτες που όπως καταγγέλει ο κ.Τσιριμπής έκαναν προσφυγή για οφειλόμενα 500 ή 1000 ευρώ σε συμβόλαια των 15.000 ευρώ, δηλώνει χωρίς περιστροφές πως:

«Στην Παναχαϊκή ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τέτοια “παιχνίδια”, γι’ αυτό φεύγουν. Δεν έχει καμία άλλη εξήγηση παίκτης με 15.000 ευρώ συμβόλαιο να έχει πληρωθεί τις 14.000 και να κάνει προσφυγή για τέτοια ποσά. Ξέρετε όλοι πολύ καλά ποια κατάσταση επικρατεί στην κατηγορία. Πώς εξηγείται δηλαδή ότι παίκτες που είναι όντως απλήρωτοι, παραμένουν στις ομάδες τους; Ηταν κι άλλοι που προσέφυγαν για ακόμα μικρότερα ποσά. Αυτό είναι το “απλήρωτοι” που εννοούσαν οι συγκεκριμένοι. Αλλά αν αυτές είναι οι φιλοδοξίες τους, να πάνε και να κάθονται για ένα μήνα μέχρι να βρουν ομάδα που θα μπορούν να κάνουν αυτά που θέλουν, τότε στο καλό.  Με εμένα δεν περνάνε. Και να ξέρετε ότι αν έβρισκα ή βρω στοιχεία για παίκτη που θα στήσει παιχνίδι, εγώ ο ίδιος θα τον στείλω στη φυλακή και είμαι διατεθειμένος να δεχτώ τις όποιες συνέπειες. Να το ξέρετε, δεν θα διστάσω». 

«Θα κάνουμε τουλάχιστον 10 μεταγραφές»!

Όσο για το μέλλον της ομάδας, αλλά και της σημερινής διοίκησης στους Αχαιούς;

«Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε. Δεν αλλάζει αυτό που έχω πει, ότι αν έρθει κάποιος που θα εγγυηθεί για το μέλλον της ομάδας, θα του παραχωρήσουμε τις μετοχές, αλλά εγώ αγαπάω την Παναχαϊκή και δεν πρόκειται να φύγω μέχρι τότε. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα χαθεί για 7-8 τέτοιους τύπος. Θα κάνουμε μεταγραφές τον Γενάρη, όσες χρειαστούν, ό,τι μας πει ο προπονητής. Τώρα έχουμε περίπου δέκα παίκτες στην πρώτη ομάδα, και θέλουμε να πάμε σε ένα ρόστερ 24 παικτών, οπότε θα γίνουν πάνω από δέκα μεταγραφές με παιδιά που πάνω απ’ όλα θα έχουν φιλοδοξίες. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα πάντως θα κατέβει κανονικά η ομάδα τη Δευτέρα… Πάμε να χτίσουμε ξανά την Παναχαϊκή κι ό,τι προλάβουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις