Φούτμπολ Λιγκ: Η ΚΥΑ ανοίγει το δρόμο της επιστροφής

Κύβος ερρίφθη. Η Φούτμπολ Λιγκ επιστρέφει στις ομαδικές προπονήσεις καθώς οι Λοιμωξιολόγοι έδωσαν το “πράσινο φως” στη συνεδρίαση της Παρασκευής (12/2).

Παρά το γεγονός ότι στην ενημέρωση για τα επιδημολογικά δεδομένα της χώρας από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά δεν υπήρξε καμία αναφορά για το άνοιγμα του αθλητισμού, όλες πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασματα πως οι τελικές εξελίξεις θα τρέξουν το Σάββατο (13/2).

Όπως συνέβη και με την Σούπερ Λιγκ 2 το επόμενο 24ωρο αναμένεται να εκδοθεί η ΚΥΑ που θα σημάνει και την επίσημη επιστροφή της FL. Η απόφαση άλλωστε έχει ήδη παρθεί και μόνο με ανατροπή μπορεί να αλλάξει.

Από τη Δευτέρα οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ θα μπουν στα γήπεδα και για να ξεκινήσουν μια μίνι προετοιμασία ώστε το πρωτάθλημα, εφόσον όλα πάνε καλά, να ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου.

Ενδεικτική ήταν μάλιστα και η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, η οποία αναφέρει:

«Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον σύνδεσμό μας, αφού μετά από μεγάλη μάχη ήρθε η δικαίωση και από τη Δευτέρα (15/02) οι ποδοσφαιριστές της Football League θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις.

Ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει μέχρι την έναρξη και την ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Α’ Εθνική Γυναικών, στη Γ’ Εθνική Ανδρών και στο σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και θα παλέψουμε μαζί τους μέχρι την δικαίωση των αιτημάτων τους».