Στα Τρίκαλα σήμερα οι Νέοι του Ολυμπιακού Β.

Με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Κ19 της Football League. Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα στις 14.00 τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας, με στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με τη Λάρισα (1-1) και θα επιδιώξουν να πάρουν το «τρίποντο» καλύπτοντας το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Θωμά Μακρή έκανε καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΛ, είχε ευκαιρίες για γκολ, δεν μπόρεσε, ωστόσο, να πάρει τη νίκη.

«Έχουμε ανεβάσει αισθητά την απόδοσή μας στα τελευταία παιχνίδια, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο, χάνουμε βαθμούς, καθώς πληρώνουμε κάποια λάθη, τα οποία δεν επιτρέπεται να κάνουμε. Από λάθος εκτίμηση ορισμένων φάσεων έχουμε δεχθεί γκολ, τα οποία μας στέρησαν βαθμούς. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό, προκειμένου να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, ενώ θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Στο παιχνίδι με τη Λάρισα η ομάδα έκανε φάσεις, άξιζε τη νίκη, όμως θα πρέπει να έχουμε καλύτερα τελειώματα και να μετουσιώνουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου και εφόσον αγωνιστούμε σύμφωνα με όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τους οποίους έχουμε ανάγκη» τονίζει με δηλώσεις του στο goalpost.gr ο προπονητής του Ολυμπιακού Θωμάς Μακρής.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ωστόσο, η τεχνική ηγεσία δεν θα έχει κάποιους παίκτες από την επαγγελματική ομάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου έχει ως εξής:

Σάββατο 19/12
Κέρκυρα-Λαμία
Τρίκαλα-Ολυμπιακός Β.
Αγρ. Αστέρας-Αναγέννηση Κ.

Κυριακή 20/12
Ζάκυνθος-ΑΕΛ

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις