Μικροενοχλήσεις ο Κολέλα στον Ολυμπιακό Βόλου

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζονται οι προπονήσεις των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Εκτός από τον Φράνκο Κολέλα, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού (δεν είναι κάτι το σοβαρό) και δεν ακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάζονται κανονικά υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου και των συνεργατών του.
Ο Αργεντινός μέσος άμεσα θα είναι σε θέση να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.
Οι «ερυθρόλευκοι», ως γνωστόν, υποβλήθηκαν στον εβδομαδιαίο μοριακό έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού και όλα τα τεστ ήταν αρνητικά, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την προετοιμασία τους.
Στις προπονήσεις μετέχει κανονικά και ο Χρήστος Κατσούκης, ο οποίος μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, αποτελεί μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.
Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Χερμάν Ερέρα, Στέφαν Τζούριτς, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης) προσαρμόζονται στο νέο τους ποδοσφαιρικό περιβάλλον και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 28 Μαρτίου, θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό. Ιδιαίτερα ο Τσαγκαλίδης, ο οποίος διαθέτει άριστη φυσική κατάσταση, από τη στιγμή που δεν σταμάτησε να προπονείται από το καλοκαίρι με τον Άρη, ως μέλος της επαγγελματικής ομάδας.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται και το θέμα της απόκτησης, με τη μορφή δανεισμού, του νεαρού μέσου από ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Οι συζητήσεις των δύο διοικήσεων έχουν προχωρήσει και μένουν τα διαδικαστικά, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».
Ο Στέφανος Ξηροφώτος δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και προετοιμάζει την ομάδα να ριχθεί στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις