“Κουλούρια” στον Εύοσμο

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αγροτικός Αστέρας και Κισσαμικός, σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό και φάσεις, αλλά όχι σκορ, με το 0-0 να αδικεί τις προσπάθειες των δύο συλλόγων και την συνολική εικόνα της αναμέτρησης.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έψαξαν ένα γκολ, χωρίς αποτέλεσμα. Όσο περνούσε η ώρα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία και το παιχνίδι να έχει καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη, σταδιακά οι δυο ομάδες άρχισαν να μένουν από δυνάμεις, κάτι που είχε ως φυσικό επακόλουθο να οπισθοχωρήσουν και να ρίξουν το βάρος στην αμυντική τους λειτουργία. Έτσι,το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, αποτέλεσμα θετικό για τους φιλοξενούμενους, ενώ αντίθετα, ο Αγροτικός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη με τον Στεφάνοβιτς στον πάγκο της και ο προβληματισμός μεγαλώνει στον Εύοσμο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκ. Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Αμαραντίδης, Γιάντσης (81′ Κ. Θεοδωρίδης), Μακρυδημήτρης, Σαμουηλίδης, Ντόσης (60′ Καραμπάς), Τοπούζης (60′ λ. τρ. Καθάριος), Γέσιτς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Λώττας (65′ Πότσι), Τσοντάκης, Βαττής (79′ Βλάχος), Γιαννίτσης, Σμίλτος, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς, Σελινιωτάκης, Μάνιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις