Εύκολα πέρασε η Ξάνθη από τη Δράμα (vids)

Η διαφορά ποιότητας ήταν αυτή που έκρινε τον αγώνα της Δράμας ανάμεσα στη Δόξα και την Ξάνθη, που βρήκε νικητές τους Ακρίτες με 3-0.

Ανάμεσα σε δύο ομάδες κουρασμένες από τα πολλά παιχνίδια η διαφορά έγινε από την ποιότητα των παικτών της Ξάνθης, ειδικά επιθετικά, που αξιοποίησαν ουσιαστικά τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο μέρος, ενώ έχασαν άλλες δύο. Η Δόξα αφού δέχθηκε νωρίς το γκολ δεν έδειξε προϋποθέσεις για γκολ.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο, με το 3-0 της Ξάνθης, ενώ αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα της Δόξας. Προβλήματα σε όλες τις γραμμές, δυσκολία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Από ένα σημείο και μετά, ο Μπάμπης Τεννές άρχισε να σκέφτεται το παιχνίδι της Τετάρτης με το Λεβαδειακό και έριξε το ρυθμό της ομάδας του.

Τα γκολ

6′: Ο Μπριλάντε βγάζει πάσα μέσα στην περιοχή στον Δημούτσο που σημαδεύει σωστά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ηλιάδη. Η πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενος καταλήγει σε γκολ!

29′: Ο Τάτος με πέναλτι, πέτυχε το δεύτερο γκολ για την Ξάνθη. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε χέρι του Παρασκευά.

48′: Εκπληκτικό γυριστό του Τάτου μετά από γέμισμα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο παίκτης της Ξάνθης κάνει το τρίτο γκολ για την ομάδα του και δεύτερο προσωπικό στο παιχνίδι.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης (11′ λ.τ Στεφανάκος), Παρασκευάς, Μπελεβώνης (46′ Κουτσιανικούλης), Παπαργυρίου, Μαυριάς, Κουκόλης, Κόντος (46′ Μαρινάκης), Νιμπά, Μενσά (79′ Μπαράνκο), Αγγελόπουλος (64′ Φυτόπουλος), Σαμπανίδης.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τζούρμαν, Βέρκερ, Γκαρσία (65′ Τεσίγια), Μπριλάντε, Θυμιάνης, Δημούτσος (65′ Τσαμούρης), Τ. Παπάζογλου, Σχρόιγεν (73′ Μυστακίδης), Τάτος (84′ Σιατραβάνης), Μικελτάτζε.

Mikriliga και SportDrama

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις