Ρήγας Φεραίος πέντε αστέρων, συνέτριψε 5-0 τους Μυρμιδόνες

Νίκη-πρόκριση με 5-0 κόντρα στους Μυρμιδόνες Πλατάνου πέτυχε εκτός έδρας ο Ρήγας Φεραίος. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη δημιούργησε πολλές φάσεις, έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και δίκαια πέρασε στους ”8” του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Τα γκολ για την ομάδα του Βελεστίνου σημείωσαν οι Κορέτα στο 45΄, 57΄, Γκίκας στο 46΄, Τσίπης στο στο 61΄ και Γουτούλης στο 88΄.

Ο Ρήγας Φεραίος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Ο Σπαθής έβγαλε σέντρα με αποδέκτη τον Τσίπη, που πάσαρε στο Κορέτα, ο οποίος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ, 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους ο Χατζηαθανασίου έβγαλε ωραία πάσα στον Γκίκα και αυτός με εξαιρετικό σουτ στο ”παραθυράκι” του Γώγου έκανε το 2-0. Στο 57΄ ο Τσίπης πάσαρε στον Κορέτα και αυτός με γυριστό σουτ σημείωσε το 3-0, ενώ το 4-0 πέτυχε ο Τσίπης με σουτ από πάσα του Γουτούλη στο 61΄.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γουτούλης στο 88΄. Το γκολ που σημειώθηκε, ανήκε ολοκληρωτικά στον ίδιο, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και στη συνέχεια έτρεξε έως την αντίπαλη περιοχή, γράφοντας από κοντά το 5-0. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ρήγας είχε επίσης χαμένες ευκαιρίες με τους Γκίκα (στο 37΄ και στο 43΄), Γουτούλη (στο 53΄ και στο 71΄) και Σέττο (στο 75΄), ενώ οι Μυρμιδόνες Πλατάνου μία με τον Γκάμπα Χ. (στο 70΄).

Σκόρερ: 45΄, 57΄ Κορέτα, 46΄ Γκίκας, 61΄ Τσίπης, 88΄ Γουτούλης
Διαιτητής: Βλάχος Κ.
Βοηθοί: Τασιόπουλος Θ., Τσάγγαρης Γ.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ: Γώγος, Μπούρχας Δ., Κοντοβάς, Μάτζαρης Στ., Ζέρβας, Κουτσούμπας (51΄ Πέτοβα), Γκάμπας Δ, Μπούρχας Π. (81΄ Τσιώτρας), Παππάς, Μάτζαρης Ν. (65΄ Τσιάρρας), Γκάμπας Χ.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γεωργατζής, Γουτούλης, Γούτσιος, Κορέτα (62΄ Σέττος), Τσίπης, Γκίκας

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις