Απέκτησε τερματοφύλακα και αμυντικό μέσο η Τρίγλια

Σε δύο προσθήκες προχώρησε η Τρίγλια εν όψει πρεμιέρας! Ο σύλλογος έκανε δικό του τον Μπλατσιώτη ο οποίος είναι τερματοφύλακας και τον Τσακμάκη που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Αναλυτικά:

“Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Πρόδρομο Μπλατσιώτη και τον αμυντικό μέσο Δημήτρη Τσακμάκη.

Ο Πρόδρομος Μπλατσιώτης γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1999 και
ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας φτάνοντας μέχρι και την Κ 19
Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε με τον Α.Ο.Χανιά – Κισσαμικό στην Super League 2, ενώ την 2018-19 επέστρεψε στην Βέροια, με την οποία στο τέλος της πανηγύρισε την άνοδο στην Football League, ενώ συνέχισε και την περσινή περίοδο, 2019-20. Στην αρχή της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Παναρκαδικό.

Ο Δημήτρης Τσακμάκης γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1999,
ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά Χανίων και την περίοδο 2017-18 συμμετείχε με την Κ 19 της ομάδας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, ενώ την επόμενη, 2018-19, αγωνίστηκε με τον Πλατανιά στην Super League 2, φτάνοντας μέχρι τα πλέι – οφ ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.

Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του ήταν ο Α. Ο. Αγίου Νικολάου και ο Ο. Φ. Ιεράπετρας.
Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει τα νέα μέλη της και εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις