Σκέψεις Παπαδόπουλου για αποχώρηση

Το… καράβι βουλιάζει και κανείς δεν γνωρίζει πόσοι και ποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου θα δώσουν το «παρών» στην προπόνηση της προσεχούς Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου, όταν και έχει οριστεί η επιστροφή των «ερυθρολεύκων» από τη Χριστουγεννιάτικη άδεια. Το σίγουρο είναι, όπως έχουν τονίσει, πως…

…οι Λεόν, Νικολόπουλος (έχουν καταθέσει προσφυγή), Ντεπέτρις, Τσιλιγκίρης δεν θα βρίσκονται στην προπόνηση, όπως πιθανότατα και οι Γουόρντεν, Φερνάντες, Ντάσιος. Δηλαδή όλοι οι ξένοι της ομάδας αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, λόγω και του γεγονότος ότι έχουν «βαριά» συμβόλαια με τον Ολυμπιακό.
Από εκεί και πέρα κανείς δεν γνωρίζει ποιοι από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας θα παραμείνουν στο ρόστερ και τι σκοπεύει η διοίκηση Πρωτοδικείου να κάνει. Πριν από λίγες μέρες οι ιθύνοντες της ΠΑΕ είχαν τονίσει πως δεν πρόκειται να αφήσουν την ομάδα, οι παίκτες θα κάνουν καλά Χριστούγεννα και συμβαίνει το αντίθετο.
Μάλιστα, βλέποντας όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό, ο Σούλης Παπαδόπουλος σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει και αυτός από την ομάδα και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις