«Η Παναχαϊκή δεν πρόκειται να διαλύσει»

Μπορεί μέχρι στιγμής κανείς να μην γνωρίζει πόσοι παίκτες της Παναχαϊκής από αυτούς τους δώδεκα που έδωσαν το «παρών» στα δυο τελευταία παιχνίδια θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά, μετέχοντας και πάλι στις προπονήσεις, ο Ποτής Τσιριμπής όμως με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΦΩΣ» φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την επόμενη ημέρα στους Αχαιούς.

«Η Παναχαϊκή δεν πρόκειται να διαλύσει, τέτοια φαινόμενα μπορεί να τα δείτε από άλλες ομάδες της κατηγορίας, όχι όμως από την Παναχαϊκή», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Η ομάδα θα ενισχυθεί μεταγραφικά σε πείσμα όλων αυτών που μέχρι τώρα λένε τα εντελώς διαφορετικά και ήδη από την Τετάρτη θα υπάρξουν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις. Όποιοι επέλεξαν να κάνουν προσφυγή και να φύγουν ας πάνε στο καλό, όμως την ώρα της εκδίκασης των προσφυγών τους, με κάποιους θα τα πούμε για τα καλά προκειμένου να φανεί το αν λένε αλήθεια ή όχι κι αν έχουν δίκιο».

Πληροφορίες θέλουν ήδη να έχουν πληρωθεί τα τελευταία πρόστιμα που είχαν επιβληθεί από τις πειθαρχικές επιτροπές της Football League και να έχουν καταβληθεί χρήματα σε ΙΚΑ και εφορία, προκειμένου η ΠΑΕ να έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα την ώρα που θα χρειαστεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις