Χωρίς προβλήματα ο Πανσερραϊκός με Ολυμπιακό Βόλου

Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στον Πανσερραϊκό, με τον προπονητή της ομάδας, Πέτρο Στοΐλα, να έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι (18.4, 15.00) με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Νεάπολη. Οι Σερραίοι θα στηριχθούν, όπως όλα δείχνουν, στους έντεκα που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Ο Καβουσάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Πανσερραϊκού, με τον Βολιώτη Αλέξανδρο Ζέρη να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Πίντο στο αριστερό. Οι Κασμερίδης και Γιανναράκης θα αποτελέσουν του δύο κεντρικούς αμυντικούς. Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι ο Κρητικός με τον Μαρτσιόνι, στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Κόντσι και Ντάβιλα, με τον Λουφάκη να αγωνίζεται πίσω από τον προωθημένο Πράντο. Εκτός αν προτιμηθεί για τη θέση του φορ ο Γκούρτσας. Επίσης, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γεωργιάδης, ο οποίος έχει σημειώσει τρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός κρατά ανέπαφη την εστία του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, με Πιερικό, Τρίγλια, ΑΕΠ Κοζάνης και Βέροια, ενώ έχει τον ίδιο συντελεστή τερμάτων με τον Ολυμπιακό (6-2).

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις