Η Ρόδος στο 89′ λύγισε το Αιγάλεω

Με «χρυσό» σκόρερ τον Μπαξεβάνο στο 89ο λεπτό η Ρόδος επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω εντός έδρας. 

Τη δεύτερη σερί νίκη της στην Football League πήρε η Ρόδος, που επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Αιγάλεω και έφτασε τους 10 βαθμούς όντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Στην αντίπερα όχθη το Αιγάλεω γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα του και έμεινε στους έξι βαθμούς στην 8η θέση της βαθμολογία.
Το νικητήριο γκολ για την Ρόδο σημείωσε στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπαξεβάνος δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν δυο φορές να ανοίξουν το σκορ αλλά το Αιγάλεω κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 55ο λεπτό ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε κόρνερ για το Αιγάλεω ο Τσιτσάρης πήρε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε δύσκολα ο Πίτκας.

Η Ρόδος συνέχιζε να πιέζει, με το Αιγάλεω να περιμένει υπομονετικά να βρει χώρους στην αντεπίθεση. Όλα αυτά ως το 89ο λεπτό όπου σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Δελαπόρτας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καψάλης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι με τον Σικαλιά να λέει για ακόμα μια φορά «όχι». Ο Μπαξεβάνος με δυνατό σουτ στην επαναφορά δεν άφησε περιθώρια βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Πεχλιβανόπουλος, Καψάλης, Ριτάκο, Καραγεώργης (46′ Χύσι), Δελαπόρτας, Αρναρέλλης (77′ Λίχτι), Μαρτσάκης (61′ Βουργουτζής), Μπαξεβάνος, Τσίπρας (77′ Μακρής), Σέρεντιουκ (61′ Ρεβυθόπουλος).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Σταματάκης (64′ Λάσκαρης), Αναστασίου, Οικονόπουλος, Βλάχος, Μαχαίρας, Γουερέ (46′ Πινιώτης), Κασνέτσι (90′ Χαντί), Μπαρμπαρούσης, Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης (87′ Οκάν).

πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις