Πετυχημένη η παρουσία του Λόπεθ στον Βόλο

Ο Λόπεθ, ο οποίος αποτελεί, ως γνωστόν, παρελθόν από τον Βόλο, κάθισε στον πάγκο των “κυανέρυθρων” σε 30 παιχνίδια πρωταθλήματος και τέσσερα Κυπέλλου, με συνολικό απολογισμό 11 νίκες, 13 ισοπαλίες και 10 ήττες. Η θητεία του στον σύλλογο κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, καθώς επί ημερών του ο Βόλος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε την εκτίμηση των αντιπάλων, με την επιθετική φιλοσοφία που τον διακρίνει.

Ο Λόπεθ ήταν ο έκτος προπονητής που κοουτσάρισε την ομάδα στα τέσσερα χρόνια ιστορίας της, αν και ο Σάκης Τσιώλης δεν κάθισε στον πάγκο σε επίσημο παιχνίδι. Θυμίζουμε, πως ο Χουάν Φεράντο ήταν αυτός που ανέλαβε την ομάδα στη Γ΄ Εθνική και την οδήγησε στη Σούπερ Λιγκ, για να αποχωρήσει, λόγω προβλημάτων υγείας, τον Ιανουάριο του 2020. Για ένα παιχνίδι υπηρεσιακός προπονητής ήταν ο Βίκτορ Μπασάντρε, για να προσληφθεί τον Ιανουάριο του 2020 ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, ο οποίος κάθισε στον «κυανέρυθρο» πάγκο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2020. Αντικαταστάτης του ήταν ο Στέφανος Ξηροφώτος μέχρι το τέλος της περσινής χρονιάς.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 ο Σάκης Τσιώλης ανέλαβε να «τρέξει» την ομάδα στη δεύτερη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ, με τον Έλληνα τεχνικό να απολύεται μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τον περασμένο Αύγουστο και τον Άνχελ Λόπεθ να έρχεται στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις