Βέλιτς: «Ήμασταν ρεαλιστές»

Ο τεχνικός της Επισκοπής Γ. Βέλιτς μίλησε για προσήλωση, για πάθος αλλά και για μια πολύ σημαντική νίκη στο χρονικό σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα της Football League. Τόνισε τη σπουδαιότητα του αντιπάλου (Σαντορίνη) ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι η εστία του Δήμιζα δεν κινδύνεψε σχεδόν ποτέ σοβαρά. Η ικανοποίηση του κ. Βέλιτς για την προσπάθεια των παικτών του, ζωγραφιζόταν στο πρόσωπό του…

“Πρώτα απ’ όλα, οι ποδοσφαιριστές μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη σ’ ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Ήμασταν ρεαλιστές απέναντι σ’ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. Είναι βέβαιο ότι θα δυσκολέψει και τους υπόλοιπους όπου ενδεχομένως θα πάρει βαθμούς εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Όσον αφορά εμάς, θεωρώ ότι στο α’ ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά στο ματς. Για ένα 25λεπτο παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και σ’ αυτό το διάστημα μπορούσαμε να προηγηθούμε με ένα ή με δύο γκολ διαφοράς. Από εκεί και πέρα, ξεκινήσαμε να κάνουμε κάποια εύκολα λάθη και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Σαντορίνη να ανέβει αν και είχαμε αυτό που ζητούσαμε (αγωνιστικότητα) ενώ δεν μας δημιούργησε στα μετόπισθεν ούτε μία φάση.
Επίσης και στο β’ ημίχρονο μπήκαμε το ίδιο δυνατά και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε γρήγορα (48′). Από ‘κει και πέρα, λειτούργησε το ένστικτο αυτοσυντήρησης και η διάθεση να παίξουμε για το αποτέλεσμα που ήταν πολύ σημαντικό.

Αναμφισβήτητα βέβαια σ’ όλο το ματς ήταν πιο πιθανό να κάνουμε το 2 ή το 3-0 παρά να σκοράρει η Σαντορίνη.”

Τέλος, ο κόουτς της Κρητικής ομάδας εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του για τη θέληση που έδειξαν στο ματς προκειμένου να φτάσουν στη νίκη. “Είναι απαραίτητο σ’ αυτά τα ματς να παίζουν τα παιδιά με ψυχή, με πάθος αλλά και με μυαλό. Αν και με τον Ιάλυσο τα παιδιά έπαιξαν με πάθος γιατί έψαχναν το γκολ να ισοφαρίσουν για αρκετή ώρα, σήμερα (Σάββατο 24/4) πραγματικά έκαναν κατάθεση ψυχής.”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις