Παντέλης: «Από ένα αναίτιο λάθος δεχθήκαμε το γκολ»

Ο προπονητής της Σαντορίνης Νίκος Παντέλης είδε το ματς να κυλάει όπως ίσως ήθελε μέχρι το 48′. Εκεί είχαμε το 1-0 και τα πράγματα άλλαξαν. Ο ίδιος εξηγεί πως συνέβη αυτό:

“Ήταν ένα κλασικό ματς της Football League. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν κλειστά. Δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες και τίποτε δε προμήνυε ότι θα χάσουμε το ματς.

Σε μια φάση όπου ελέγχαμε τη μπάλα, κάναμε αναίτια ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ. Από ‘κει και πέρα, θελήσαμε να αντιδράσουμε, αλλάξαμε δυο-τρεις σχηματισμούς δυστυχώς όμως, η μπάλα δεν μας ήθελε και δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ.

Τα παιδιά προσπάθησαν αλλά μετά ήρθε το άγχος, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και για πρώτη φορά επιδοθήκαμε σε ένα ματς με “μεγάλες μπάλες” κάτι που δεν το συνηθίζουμε.
Μας στεναχωρεί που δεν πήραμε αυτό το ματς. Νομίζω όμως ότι έχουμε πολλά άλλα μπροστά μας. Απέναντι στη Ρόδο θα πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί.

Υπάρχουν 5-6 ομάδες που είναι στο πιο χαμηλό γκρουπ για αυτούς που θα μείνουν στην κατηγορία. Ανάμεσα σ’ αυτούς είμαστε και εμείς αλλά δεν νιώθουμε απογοήτευση. Αυτό το ματς τέλειωσε. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε πιο “φρέσκιοι” σ’ ένα ματς που φαντάζει δύσκολο απέναντι στη Ρόδο αλλά και εμείς είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις