Σκαρφάλωσε κι άλλο η Σαντορίνη, 1-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Σαντορίνη 2020, επικρατώντας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Αστέρα Βλαχιώτη με 1-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με διαφορετικό επιθετικό σχήμα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια με τον Γιουκούδη παρτενέρ του Κανούλα σε μια προσπάθεια να γίνουν πιο πιεστικοί από το ξεκίνημα του αγώνα. Παίζοντας με κόντρα τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά το πρώτο 45λέπτο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης έγινε η πρώτη κίνηση από το Νίκο Παντελή θέλοντας να κάνει πιο δημιουργική τη μεσαία του γραμμή ρίχνοντας τον Σιμιτσή στον αγώνα. Η υπεροχή της Σαντορίνης μετουσιώθηκε σε γκολ στο 61΄με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Σάκη Κανούλα. Ο σέντερ φορ των γηπεδούχων βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παϊτέρη – μετά από ωραίο 1-2 με τον Σιμιτσή- και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-0.

Στη συνέχεια του αγώνα η Σαντορίνη, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και αυτό είναι να αμύνεται ενώ παράλληλα προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Έτσι διατηρώντας για ένα ακόμα παιχνίδι στη Νάξο ανέπαφη την εστία της , η Σαντορίνη πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη απομακρυνόμενη αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη.

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Ερρίκος (83′ λ.τ Μπιρμπίλης), Κουρέλλας, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Πολύζος (46′ Σιμιτσής), Ιβανίδης, Μπουντόπουλος (66′ λ.τ Λάμπρου), Γιουκούδης, Κανούλας, Ντινιωτάκης (59′ Μηνάς).

Αστέρας Βλαχιώτη (Βαζάκας): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Σκεντεράι (67′ Παπούλης), Μπρακαμόντε (84′ Παλιάτσος), Μάρτσεβ (87′ Πατσαρούχας), Βερνάρδος, Καλλέργης.

Πηγή: santorinisport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις