Φεράρι: «Ευχαριστημένοι απ’ αυτό που πετύχαμε»

Για την παρουσία του με την φανέλα του Βόλου, αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο, μίλησε ο Φράνκο Φεράρι, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Ο Αργεντινός μπακ, σημείωσε ότι έχει συμβόλαιο με τον Βόλο, ωστόσο είναι χαρούμενος για το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το τατουάζ του Μέσι στο πόδι του: «Είναι το είδωλό μου δεν έχω δει κανέναν να παίζει σαν αυτόν. Είναι αργεντινός και για όλους αυτούς τους λόγους έκανα τατουάζ τον Μέσι στο πόδι μου».

Για το μουστάκι του: «Είναι γιατί σήμερα είναι τα γενέθλια του παππού μου, που δεν είναι πλέον μαζί μας και αποφάσισαν να τιμήσω την μνήμη του με αυτόν τον τρόπο».

Για την πορεία του Βόλου: «Ο στόχος που θέσαμε εξαρχής ήταν να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία, καταφέραμε αυτόν τον στόχο και είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι με αυτό που πετύχαμε».

Για την φετινή του παρουσία στον Βόλο και την φημολογία για τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την σεζόν που έκανα. Άκουσα και εγώ την φημολογία για τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει, αν έρθει κάποια πρόταση καλοδεχούμενη, αλλά έχω ακόμη συμβόλαιο με τον Βόλο και θα δούμε τι θα γίνει»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις