Της έλειψε το γκολ στο Αιγάλεω

Δεν κατάφερε να σκοράρει για ακόμη ένα παιχνίδι η Νίκη Βόλου, ταυτόχρονα όμως κράτησε ανέπαφη την εστία της κι έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Σίτι» κόντρα στο Αιγάλεω.  Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη αγωνίστηκε με στόχο το πρώτο της τρίποντο εκτός έδρας όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, προβληματίζοντας για τη δυστοκία της σ’ ένα ακόμη παιχνίδι.

Με την ίδια ενδεκάδα η Νίκη Βόλου

Με το ίδιο σχήμα που αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς με αντίπαλο την Επισκοπή παρέταξε την ομάδα του ο Στάικος Βεργέτης

Σαν γηπεδούχος…

Η Νίκη Βόλου μπήκε με την ψυχολογία γηπεδούχου στον αγωνιστικό χώρο του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και ήταν η ομάδα που κράτησε περισσότερο την μπάλα στα πόδια της, επιδιώκοντας την οργανωμένη επίθεση που θα διασπάσει τη αμυντική γραμμή του αντιπάλου. Το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη αρκέστηκε σε παιχνίδι αναμονής με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα. Με τη συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών η Νίκη με τον Κρουθ κατέγραψε την πρώτη της τελική, όμως το σουτ του Ισπανού πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Σταματάκης με κεφαλιά, σε σέντρα του Χαντί, θα αστοχήσει με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 30’ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Μπαρμπαρούση με γυριστό σουτ να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Περιστερίδη. Στο 34’ ο Σικαλιάς θα μπλοκάρει εύκολα την κεφαλιά του Μέτσε, μία φάση που ήταν και η τελευταία μπροστά στις δύο εστίες καθώς το παιχνίδι έγινε ιδιαίτερα σκληρό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κατόπη για το πρώτο μέρος.

Αλλαγή πλάνου…

Με δύο αλλαγές και αλλαγή σχηματισμού ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου. Ο Αργύρης πήρε τη θέση του Γκαρσία και ο Γκονζάλες του Τζοβάρα, με το σύστημα να αλλάζει 3-5-2.  Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν εν μέρει το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε η Νίκη να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα με αποτέλεσμα να δημιούργησουν μία καλή ευκαιρία στο 57’. Ο Χαντί σούταρε δυναά και με καλές προϋποθέσεις με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Περιστερίδη.

Πέταξε την μεγάλη ευκαιρία…

Στη συνέχεια το ματς έγινε ροντέο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα της έδινε το τρίποντο. Την μεγάλη ευκαιρία την έχασε η Νίκη στο 75’ όταν ο Κρουθ με κεφαλιά «ψαράκι» από το δεύτερο δοκάρι θα στείλει την μπάλα άουτ. Στο 83’ ήταν η Νίκη και πάλι που έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Κρουθ εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσιμπούκας έπιασε την κεφαλιά όμως ο Σικαλιάς είπε «όχι».

Προβληματίζει η δυστοκία

Μπορεί η απόδοση της Νίκης Βόλου για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να ήταν καλή, της έλειψε όμως και πάλι το γκολ, γεγονός που προβληματίζει καθώς για να κερδίσεις θα πρέπει να σκοράρεις. Οι «Βολιώτες» βλέπουν το ματς με την Ρόδο στη Νεάπολη, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να μην μπλέξει σε περίεργα σενάρια…

Διαιτητής: Κατόπης (Σάμου).
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Κωνστάντιος (Εύβοιας).
4ος διαιτητής: Ντάουλας (Δ. Αττικής).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος (68’ Τσίτσαρης), Βλάχος, Μαχαίρας, Σταματάκης (56’ Γουέρε), Χαντί, Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης, Καλουτσικίδης (68’ Πέτσης), Πολίμος (68’ Σαλαμούρας), Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Γκαρσία (46’ Αργύρης), Κρουθ, Τζοβάρας (46’ Γκονζάλες), Ροχάνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις