Παντέλης: Πρέπει πρώτα να γίνουν οι αναβληθέντες αγώνες για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος

Στο θέμα των αναβληθέντων αγώνων αναφέρθηκε ο Νίκος Παντέλης μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Καλαμάτα. Ο τεχνικός της Σαντορίνης τόνισε πως για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος θα πρέπει να γίνουν όλα αυτά τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν και στη συνέχεια όλοι επί ίσοις όροις να μπουν στην αγωνιστική δράση. Μάλιστα ο Νίκος Παντέλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα κρούσματα που αναφέρονται να μην είναι αληθινά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παντέλη:

«Για μένα αν θέλουν το πρωτάθλημα να γίνει επί ίσοις όροις, εγώ δεν ξέρω αν τα κρούσματα κορωνοϊού είναι αληθινά ή όχι, θα πρέπει να παιχνίδια που έχουν αναβληθεί να γίνουν πρώτα κι όχι κάποιες ομάδες να παλεύουν και κάποιες άλλες να κάθονται στα σπίτια τους και στο τέλος θα ξέρουν πόσους βαθμούς χρειάζονται.

Έτσι όπως πάει την άλλη εβδομάδα μπορεί να αναβληθεί κι άλλο παιχνίδι. Να γίνουν πρώτα τα αναβληθέντα παιχνίδια ώστε να ξέρει η κάθε ομάδα που βρίσκεται και τι βαθμούς χρειάζεται. Είναι κρίμα από τον Θεό. Για να υπάρχει μία ισονομία θα πρέπει να γίνει αυτό το πολύ καλό πρωτάθλημα επί ίσοις όροις.

Υπάρχει δεν υπάρχει κορωνοϊός, εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται, θα πρέπει αυτά τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν να γίνουν πρώτα ώστε να ξέρουμε εμείς και οι υπόλοιπες ομάδες τι χρειάζονται. Παράδειγμα μετά από τέσσερις εβδομάδες που δεν ξέρουμε πως θα είναι η βαθμολογία, μπορεί να βολεύονται μ’ ένα ισόπαλο αποτέλεσμα»

Στο 1:33 του βίντεο η σχετική αναφορά:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις