Τρεις απουσίες και δύο επιστροφές για τον Ρήγα

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρήγα Φεραίου εν όψει Εθνικού Φιλιππιάδας. Οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχθούν το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής (10/1, 15:00) την ομάδα της Πρέβεζας για τη 18η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Οι βελεστινιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά ο προπονητής του Ρήγα δεν θα έχει στη διάθεση του, όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ο Λάκης Μπακάλης μετρά τρεις σίγουρες απουσίες, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μανώλη Πάσχο και Γιώργο Χατζή, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ το «παρών» στο ερχόμενο παιχνίδι δεν θα δώσει και ο Αποστόλης Σφάκας, λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Αντίθετα, ο Κωνσταντίνος Ζενούνι που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις, προπονήθηκε κανονικά αυτή την εβδομάδα. Ο μέσος του Ρήγα παρόλο που δεν είναι απόλυτα έτοιμος, τον υπολογίζει ο προπονητής του και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα βρίσκεται στην αποστολή των «κυανόλευκων» για το παιχνίδι με τον Εθνικό.

Ο Ρήγας Φεραίος μπορεί να έχει τρεις σίγουρες απουσίες, αλλά σε αυτό το παιχνίδι μετρά και δύο επιστροφές παικτών. Ο λόγος γίνεται για τους Δημήτρη Σέττο και Γιώργο Αλεξίου, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Καραϊσκάκη, λόγω της συμπλήρωσης του ορίου καρτών. Οι δύο ποδοσφαιριστές εξέτισαν την ποινή τους στο συγκεκριμένο αγώνα, προπονήθηκαν κανονικά αυτή την εβδομάδα και ουσιαστικά έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση του προπονητή τους.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του βελεστινιώτικου συγκροτήματος δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών ή καρτών. Έτσι, ο Λάκης Μπακάλης καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, υπολογίζοντας εκτός από τον Κωνσταντίνο Ζενούνι και στους: Αποστόλη Κεφαλά, Βασίλη Τσουμπέκο, Βαλάντη Τριανταφύλλου, Σπύρο Γκάγκα, Χρήστο Σπαθή, Δημήτρη Χατζηαθανασίου, Παναγιώτη Γούτσιο, Νίκο Βουραζέρη, Παναγιώτη Αποστολίδη, Κωνσταντίνο Γεωργατζή, Στέργιο Μπακάλη, Γιώργο Αλεξίου, Γιώργο Τσίπη, Ηλία Γκίκα, Κωνσταντίνο Γουτούλη, Δημήτρη Σέττο και Γιάννη Κορέττα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις