Ισόπαλοι 0-0 με Κέρκυρα οι Νέοι του Ολυμπιακού Β.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Κέρκυρα, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. Η αναμέτρηση διεξήχθη σ’ ένα βαρύ γήπεδο, το βοηθητικό του ΕΑΚ, το οποίο δυσκόλευε πάρα πολύ τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Το ματς ήταν φτωχό σε φάσεις, καθώς τόσο…

…ο Ολυμπιακός, όσο και η Κέρκυρα δεν είχαν την κλασική ευκαιρία να σκοράρουν.
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά από αυτές με τη Λάρισα εντός και τα Τρίκαλα εκτός έδρας.
Συνεργάτης του προπονητή της Κέρκυρας, Κώστα Χριστοφοράκη, είναι ο Βολιώτης προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Φραγγούλης. Τα τελευταία πέντε χρόνια κατοικεί στην Κέρκυρα και έχει δουλέψει στις ομάδες Κ15 και Κ17 της Κέρκυρας. Φέτος ήταν προπονητής στην ομάδα Κ17 πριν η Κέρκυρα υποβιβαστεί από τη Σούπερ Λιγκ στη Football League και η ομάδα διαλυθεί.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σπηλιόπουλος, Παρασκευόπουλος (62′ Γκουγκούδης), Μπάσαρι (85′ Παπαεμμανουηλίδης), Γαρφυφάλλου, Παπαϊωάννου, Ράπτης (75′ Καλαμίδας), Αγγελής, Καναβός, Μπέικος, Ζαρίφης, Χατζησταμάτης.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Τριαντάφυλλος, Βούλγαρης, Πουλημένος, Μοτσοβίλα, Κεχαγιάς, Κοσκινάς, Βλάχος, Τσιάβος, Γκερέκος, Βασιλάκης, Ίσερης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σάλα, Ντόντα και Ζαΐμι.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις