Ένα βαθμό θέλει ο Θησέας για τη σωτηρία μετά τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών

Καθοριστικής σημασίας νίκη με 3-1 σημείωσε ο Θησέας με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών στο δημοτικό γήπεδο της Αγριάς, για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή χρειάζεται έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού εντός έδρας για να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Ο Θησέας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5’ άνοιξε το σκορ. Ο Βλάχος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπατζέλη και ο διαιτητής Παπακωνσταντίνου καταλόγισε το πέναλτι που αξιοποίησε ο Κοτζαθανάσης, γράφοντας το 1-0.

Στο 24’ ο Ηρακλής Ψαχνών κέρδισε πέναλτι με τον Σταματάκο. Ο ίδιος το εκτέλεσε, αλλά ο Κουτσιρίμπας απέκρουσε. Στο 40’ έγινε το 2-0 για τον Θησέα, με κεφαλιά του Βλάχου σε εκτέλεση κόρνερ του Θησέα.

Στο β’ ημίχρονο ο Ηρακλής κέρδισε νέο πέναλτι στο 65’, με τον Βεζυρτζόγλου να ευστοχεί, μειώνοντας σε 2-1.

Η ομάδα της Αγριάς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε στο 3-1. Ο Λίτσος τροφοδότησε τον Δεληγιαννίδη, που πλάσαρε εύστοχα.

Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Καλύβας, Γάκος (Φθιώτιδας).
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γουίχε, Γκάγκας, Ρακής, Χατζησταμάτης, Στ. Βουρδάκης (75’ Λίτσος), Τσιανάκας (60’ Οικονόμου), Βλάχος (75’ Ζάχος), Κοτζαθανάσης (75’ Μπόρας), Σιώμος (3’ λ.τρ. Δεληγιαννίδης).
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης (80’ Σκριβάνος), Μπατζέλης, Γεωργίου (60’ Τότσκα), Ρεπετσάς, Σταματάκος, Ντελέκος (70’ Αυλωνίτης), Σπυράκης, Βεζυρτζόγλου, Μήτρου (60’ Καραντάκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις