Απάντησε στον Απόλλωνα Πόντου ο Θεσπρωτός

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε ο Θεσπρωτός με αποδέκτη τον Απόλλωνα Πόντου, μέσω της οποίας τονίζει πως δεν ουδέποτε εκφράστηκε με απρέπεια.

Αναλυτικά:

“Ουδέποτε εκφραστήκαμε με απρέπεια ως προς καμία ομάδα, ουδέποτε προβήκαμε σε ανακοινώσεις οι οποίες πυροδοτούν το κλίμα και φυσικά ουδέποτε αναφέραμε κάτι μεμπτό ως προς τους αγώνες που αναβλήθηκαν. Αντιθέτως ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλα τα μέλη όλων των ομάδων και πάνω απ’ολα υγεία σε όλους μας, ειδικά εν μέσω αυτής της πανδημίας.

Το ΜΟΝΟ που ΘΕΛΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ είναι, όπως σε όλα τα πρωτάθληματα και όλες τις κατηγορίες του κόσμου, οι τελευταίες αγωνίστηκες να διεξάγονται ίδια ημέρα και ώρα, χωρίς να εκκρεμούν αναβληθέντα παιχνίδια, για να μην υπάρξει καμία ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .

Όπως έγινε και με την δική μας ομάδα μετά από 18 κρούσματα COVID-19, μας ορίστηκαν 7 ματς σε 22 ημέρες, χωρίς καμία αντίδραση προς την διοργανώτρια αρχή,σεβομενοι τις αποφάσεις των αρμοδίων.
Υ.Γ.1 Είμαστε σίγουροι ότι ο πρόεδρος της Football League θα επιλυφθεί άμεσα του θέματος.

Υ.Γ.2 Δεν είχαμε καμία διάθεση να μπούμε σε διαδικασία χαρτοπολέμου, γιαυτό και η ανακοίνωση αυτή έχει καθαρά διευκρινιστικό χαρακτήρα.
Με εκτίμηση,
ΠΑΕ Θεσπρωτός”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις