Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού Β. Λάκης Βλαχάβας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας, η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Βόλου, Λάκης Βλαχάβας.
Γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1936 στον Άγιο Κωνσταντίνο, τη συνοικία απ’ όπου έναν χρόνο αργότερα ξεπήδησε ο Ολυμπιακός Βόλου, η ομάδα που έμαθε να αγαπά από μικρό παιδί. Διοικητικός υπάλληλος στο ΙΚΑ  βραβεύτηκε πριν δύο χρόνια, από τους «ερυθρόλευκους» για τη μεγάλη του προσφορά στον σύλλογο. Έζησε τη δημιουργία της ομάδας και ήταν δυναμικός μεσοαμυντικός. Στις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρες του κατατάσσονται  η πρόκριση επί της ΑΕΚ και ο αποκλεισμός της Δόξας Δράμας στον δρόμο προς τα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος του 1955.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 10.30 το πρωί, στον Άγιο Δημήτριο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη λύπη και τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Λάκη Βλαχάβα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το ΔΣ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει την λύπη του για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αχιλλέα Βλαχάβα. Ο Αχιλλέας Βλαχάβας αγωνίστηκε ως μεσοαμυντικός και  συνέδεσε το όνομά του  με την ιστορική πρόκριση της ομάδας μας επί της ΑΕΚ αμέσως μετά τον μεγάλο σεισμό του Βόλου. Ο σύλλογος μας για την μεγάλη προσφορά του πριν δύο χρόνια τον τίμησε σε ειδική εκδήλωση.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις