Μαντζανάς για Απόλλωνα Λάρισας και αναδιάρθρωση

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς μίλησε στο liganews.gr για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου η ομάδα της Θεσσαλίας θα αγωνιστεί στη Super League 2 ενώ αναφέρθηκε και στο νέο προπονητή της ομάδας Μαρσέλο Στράτσια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Μαντζανάς:

«Στις 22 Ιουνίου θα έρθει ο προπονητής Μαρσέλο Στράτσια ενώ βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική της Αργεντινής», τόνισε αρχικά, ενώ μιλώντας για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών αλλά και τις προϋποθέσεις είπε:

«Εμείς το μετοχικό κεφάλαιο που χρειάζεται είμαστε έτοιμοι ενώ είμαστε έτοιμοι και την εγγυητική επιστολή. Αναφορικά με την αναδιάρθρωση πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση. Είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ΠΑΕ αλλά πιστεύω οι ομάδες θα καταφέρουν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που θα είμαστε σ ένα δυνατό όμιλο με ιστορικές ομάδες και πιστεύω θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα».

-Για τις ανοιχτές προσφυγές του Απόλλωνα;

«Είναι σίγουρα κάτι που μας προβληματίζει. Συνολικά το ποσό των προσφυγών δεν ξεπερνά τις 50 χιλιάδες ευρώ. Θα τις διακανονίσουμε».

-Για το ρόστερ της επόμενης περιόδου;

« Τις επόμενες μέρες θα έρθουμε σε συμφωνία με παίκτες από το φετινό ρόστερ και οι άλλοι να απελευθερωθούν. Περίπου 12 ποδοσφαιριστές θα μείνουν».

-Κλείνοντας, αναφερόμενος για τον στόχο των Θεσσαλών στο νέο πρωτάθλημα;

«Στόχος μας είναι όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, με καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Τέλος να αναφέρω ότι θα γίνουν προσθήκες και στο διοικητικό κομμάτι του Απόλλωνα Λάρισας και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες».

Πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις