Η Καλλιθέα συγχαίρει την “μαγική” διαιτητική τριάδα!

Στην ίδια ανακοίνωση που η Καλλιθέα γνωστοποιεί πως κατέθεσε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση για μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη, υπάρχει παράγραφος με την οποία συγχαίρει τη διαιτητική τριάδα του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, την οποία χαρακτηρίζει αψεγάδιαστη και αλάνθαστη.

Για την ίδιους διαιτητές και τον ίδιο αγώνα αναφέρθηκε ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Κατσουράνης, χαρακτηρίζοντάς τους «μάγους». Οι λόγοι προφανείς και για τον λόγο αυτό παραθέτουμε και το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα…

Η ανακοίνωση της Καλλιθέας

«Κατατέθηκε σήμερα από τον νομικό σύμβουλο της ομάδας μας κύριο Χάρη Γρηγορίου , έφεση κατά της πρωτοδίκης απόφασης, σχετικά με τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Μάλιστα, η Καλλιθέα ζήτησε να εκδικαστεί όσο γίνεται ταχύτερα. Όσο αφορά τα αγωνιστικά, στο τελευταίο παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι στην διάθεσή του Γιάννη Τάτση και ο Γιώργος Καλύβας ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα συγχαίρει τον διαιτητή Χρήστο Βεργέτη , και τους βοηθούς διαιτητή , Δημήτρη Φίλο και Δημήτρη Βεργέτη , για την αψεγάδιαστη και αλάνθαστη διαιτησία , στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις