Nέα εποχή με Στράντζαλη στη Δόξα Δράμας

Αυτό που είχε διαφανεί το προηγούμενο διάστημα, επαληθεύτηκε και στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Δόξας Δράμας, που έγινε στις εξέδρες του γηπέδου, το απόγευμα της Κυριακής. Ο Τάσος Στράντζαλης είναι εκείνος που, εκτός απροόπτου, θα ηγηθεί διοικητικά της ΠΑΕ μετά και την αποχώρηση του Τάσου Καραγιαννίδη.

Βασικός στόχος της διοίκησης Στράντζαλη δεν είναι άλλος από την επιβίωση της ΠΑΕ σε πρώτη φάση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παλιός άσος της ομάδας θα οδηγήσει τη Δόξα με ένα πλάνο τριετίας. Φυσικά, πρώτος στόχος είναι να εξασφαλίσει η ομάδα όλα τα απαιτούμενα για να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Προθεσμία για το ενδιαφέρον από Πειραιά
Στο μεταξύ, εκπρόσωποι εταιρείας από τον Πειραιά που φέρεται να έδειξε ενδιαφέρον για το μετοχικό της ΠΑΕ, εξέτασαν τα λογιστικά, είδαν τα οικονομικά δεδομένα και οι πληροφορίες τους θέλουν να έχουν εξασφαλίσει προθεσμία να απαντήσουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Ο Κατσαβάκης για προπονητής
Σε διαφορετική περίπτωση, προχωράει το πλάνο Στράντζαλη, ο οποίος, μάλιστα, έχει μιλήσει και με τον Μάκη Κατσαβάκη, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «Μαυραετών». Ο Κατσαβάκης φέρεται να έχει πειστεί και αν, τελικά, η ΠΑΕ περάσει στον Στράντζαλη, τότε εκείνος θα είναι ο προπονητής της ομάδας.

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις