Στίβος: Η Νίκη Β. εύχεται καλή επιτυχία στη Δήμητρα Τσουκαλά

Ο Βολιώτισσα πρωταθλήτρια Δήμητρα Τσουκαλά, η οποία λόγω σπουδών αγωνίζεται με τα χρώματα του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, θα λάβει μέρος με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ23 που θα διεξαχθεί στο Ταλίν της Εσθονίας.

Το τμήμα στίβου της Νίκης, με ανακοίνωση που εξέδωσε εύχεται στη Δήμητρα Τσουκαλά καλή επιτυχία στον αγώνα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. που θα λάβει μέρος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο έφορος, οι προπονητές και το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η Nίκη», εύχονται καλή επιτυχία στην πρώην αθλήτρια του Συλλόγου μας Δήμητρα Τσουκαλά, η οποία θα συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής ομάδας, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ23, που θα διεξαχθεί στο Ταλίν Εσθονίας 8 – 11 Ιουλίου 2021.
Η Δήμητρα Τσουκαλά, θα αγωνιστεί στη σκυταλοδρομία 4×100 μ.
Είναι μια αθλήτρια που έχει καταγράψει μεγάλες νίκες κι έχει κατακτήσει μετάλλια και διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα – πανελληνιονίκης με τη φανέλα της Νίκης Βόλου και προπονητή τον Παύλο Παρασκευόπουλο κι έχει εμπειρία από δύο Βαλκανικούς αγώνες Κ18 –Κ20 όπου έχει συμμετάσχει μαζί με άλλους αθλητές κι αθλήτριες της Νίκης Βόλου, καθώς και σε αθλητικό camp όπου συμμετείχαν αθλητές της εθνικής .
Διευκρινίζεται ότι, λόγω των σπουδών της, έχει μεταγραφεί στον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής.
Καλή επιτυχία Δήμητρα!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις