Με 16 παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου στην Κέρκυρα

Αναχωρεί σήμερα το πρωί για την Κέρκυρα η αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούμενη από 16 παίκτες, όσους δηλαδή έχουν απομείνει στην ομάδα. Οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι είναι οι εξής: Αρβανίτης, Σκοπελίτης, Δασκαλάκης, Νάστος, Καρράς, Κυζιρίδης, Κεσίδης, Παναγιώτου, Χρυσοστομίδης, Ζέρης, Μπουτζίκος, Φερνάντες, Ντεπέτρις, Τσιάρας, Αλαμάνης και Γκουγκούδης
Σε περίπτωση…

…που αγωνιστεί ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις, θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς την Τρίτη ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην πατρίδα του (αναχωρεί για την Αργεντινή την προσεχή Τρίτη) και θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.
Ο Κώστας Αλαμάνης γυμνάστηκε χθες κανονικά και θα είναι στην αποστολή, όπως και ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Η ενδεκάδα, όπως είναι φυσικό, δεν αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Σίγουρα θα υπάρξει μία αλλαγή, καθώς τη θέση του Νικολιά που μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα (την Πέμπτη έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό), θα πάρει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις