Απόλλων Σμύρνης: Ανησυχία με Μαρτίνες

Ο Νίκο Μαρτίνες ήταν η πρώτη μεταγραφή που έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά μπορεί να χρειαστεί περισσότερο από κάθε άλλον για να παίξει.
Δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ιωνικό ο Αργεντινός, ενώ δεν προπονείται κιόλας. Ο λόγος είναι πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Και φαίνεται πως δεν είναι τόσο απλό. Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς έχει ο 33χρονος και σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να χάσει τελικά και μεγάλο μέρος της σεζόν. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν θα το ήθελε σε καμία περίπτωση αυτό.

Η μεταγραφή του Μαρτίνες έγινε για να ανεβάσει επίπεδο την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά το πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο 100% την ομάδα του, ουδείς το γνωρίζει. Το θετικό, πάντως, σε πρώτη φάση είναι πως ο Γιώργος Παπαγεωργίου δείχνει καλά στοιχεία. Βρισκόμαστε φυσικά πολύ νωρίς στη σεζόν και μία εμφάνιση σε ένα φιλικό ή η εικόνα στις προπονήσεις από μόνα τους δεν λένε πολλά. Ωστόσο, γενικότερα ακούγονται καλά λόγια για τον Κύπριο και από όσους τον έβλεπαν τη σεζόν που μας πέρασε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις