Στο ρελαντί η ΑΕΛ

Εύκολο έργο είχε κόντρα στην Ζάκυνθο η ομάδα της ΑΕΛ, που επικράτησε με 2-0 των νησιωτών και παρέμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Οι «βυσσινί», μάλιστα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, αφού έδειξαν τα… δόντια τους από το πρώτο, κιόλας, λεπτό.

Συγκεκριμένα, με το… καλημέρα ο Μπόγιοβιτς βρήκε πολύ όμορφα τον Ουρτάδο, αυτός δοκίμασε το πόδι του και δικαιώθηκε, αφού έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Πολίτη για να ανοίξει το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα. Έχοντας το προβάδισμα, η ΑΕΛ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει σωστή διαχείριση του ματς, πίεσε και κατάφερε πριν την ανάπαυλα να πετύχει και ακόμα ένα τέρμα, παίρνοντας διαφορά ασφαλείας. Συγκεκριμένα, στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Μπόγιοβιτς από δημιουργός έγινε εκτελεστής και κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, αν και… κατέβασαν ταχύτητα για να κάνουν και οικονομία δυνάμεων, αφού προέρχονταν και από δύο δύσκολες εβδομάδες με τα ματς του Κυπέλλου με τον Αστέρα. Αυτό δεν εμπόδισε τους «βυσσινί» να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και να πάρουν ένα ακόμα τρίποντο, που τους φέρνει λίγο πιο κοντά στην πολυπόθητη επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

AEΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Ουρτάδο, Μπανούσης, Μπουντόπουλος (67′ Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (74′ Κρητικός), Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς (62′ Λαμπρόπουλος).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Πολίτης, Γραικός, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Ναζίμ Ορφανίδης (85′ Αναστασιάδης), Ζαϊρί, Κρολ, Μεντούρ (72′ Κάρδαρης), Ζέλιος (55′ Λέκκας).

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις