Χαραλαμπίδης: Να είναι ανταγωνιστικό το Αιγάλεω στη Σούπερ Λιγκ 2

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης συνεχίζει στον προπονητικό θώκο της ομάδας του Αιγάλεω και μίλησε στη Mikriliga.com για την ανανέωση, τη νέα χρονιά, τα μεταγραφικά αλλά και τον… κορονοϊό.

«Οι στόχοι θα έρχονται παιχνίδι με παιχνίδι»

-Ποια είναι τα αισθήματά σας μετά την ανανέωση της συνεργασίας σας με την ομάδα του Αιγάλεω; Ποιος είναι ο στόχος;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και ανανεώθηκε η συνεργασία μου με έναν άνθρωπο καταπληκτικό, όπως ο Άρης Παλτόγλου. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί.

Υπάρχει μεγάλη όρεξη και θέλουμε να γίνει το Αιγάλεω ξανά όπως ήταν. Βασικό μας μέλημα είναι το καλό ποδόσφαιρο, αυτό έχουμε στο μυαλό μας.

Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις θέσεις που έχουμε ελλείψεις. Σημαντικό είναι ότι έχει μείνει ο κορμός, οι παίκτες γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

Δουλειά, δουλειά, δουλειά… Αυτό!»

«Πολλές ιστορικές ομάδες στη Super League 2»

-Το νέο πρωτάθλημα θα είναι χωρισμένο σε Βόρειο και Νότιο όμιλο, όπως συνέβαινε και πιο παλιά. Πως θεωρείτε θα είναι το πρωτάθλημα;

«Σίγουρα δεν γνωρίζουμε πως θα είναι φέτος η Super League 2. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες και πρώτη φορά θα υπάρξει πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας με ομάδες Β’.

Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αν επιτρέπεται, να έρθει και αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε τι θα βρούμε, εύχομαι όμως να είναι καλά τα πράγματα. Εμείς θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο στα επόμενα χρόνια…»

«Να γίνει ανταγωνιστική η ομάδα!»

-Μεταγραφικά τι περιμένουμε;
«Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την αδειοδότηση .Ήδη οι στόχοι μας είναι στο μυαλό μας και μόλις βγει η απόφαση θα κινηθούμε ταχύτατα. Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει η ομάδα πολύ ανταγωνιστική. Μακάρι να μπορεί να είναι και ο κόσμος δίπλα μας, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιούνται.»

-Με τον κορονοϊό δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει… Υπάρχει αγωνία για την επόμενη ημέρα;

«Αγωνία υπάρχει σίγουρα. Όχι μόνο εδώ αλλά σε όλο τον πλανήτη. Έχουμε μεταλλάξεις, τα κρούσματα αυξάνονται… Μακάρι να σταματήσει και να το περάσουμε γρήγορα. Αυτό ευχόμαστε όλοι, να μην επηρεαστεί περαιτέρω κανένα επάγγελμα, ανάμεσά τους και το ποδόσφαιρο!».

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις