Παναχαϊκή: Ψάχνει ένα… θαύμα αλλιώς Γ’ Εθνική

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά αυτό το λένε και όσοι γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν όμως δεν μπορούν να το αποδεχθούν. Και πώς να αποδεχθούν οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής ότι η ομάδα τους το μεσημέρι της Παρασκευής θα υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική;

Πώς θα αποδεχθούν ότι η ομάδα βουλιάζει για τρίτη φορά στην ιστορία της και μάλιστα σε ένα διάστημα 15 χρόνων;

Όλοι θέλουν να ελπίζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά… Ειπώθηκαν πολλά όλο αυτό το διάστημα, κάποια ήταν αληθινά, κάποια όχι. Εμφανίστηκαν πολλοί σωτήρες, ακούστηκαν μεγάλα λόγια, όμως η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή κανείς δεν φαίνεται ότι θα κάνει την κίνηση και θα βάλει αύριο 150.000 ευρώ για να καλυφθεί η εγγυητική.

Και να ήταν μόνο αυτή… Η ομάδα χρειάζεται άμεσα 500.000 ευρώ για να προχωρήσει.

Άρα ψάχνουμε έναν από μηχανής θεό, έναν τρελό ή έναν άρρωστο με την Παναχαϊκή για να γίνει ήρωας και να σώσει (προς το παρόν) την κατάσταση.

Υπάρχει; Σαφώς οι πιθανότητες πλησιάζουν προς το μηδέν. Στη δύσκολη στιγμή όλοι κρύφτηκαν πίσω από λόγια, υποσχέσεις, ψέματα. Κάποιοι ελάχιστοι πουν βγήκαν μπροστά, δεν είχαν τη δυνατότητα να προχωρήσουν.

Αύριο ξημερώνει μια δύσκολη ημέρα για την ιστορική ομάδα, από τις πιο δύσκολες και σίγουρα η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών.
Αν υπάρχει μισή ελπίδα, υπάρχει λόγω του μεγέθους της Παναχαϊκής.

Αν μιλούσαμε για άλλη ομάδα, αυτή τη στιγμή θα πενθούσαμε…

Πηγή: Pelop

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις